Millainen ihminen soveltuu ravintola-alalle? Tarjoilijat kertokaa työstänne!
Satojen hakijoiden joukosta minua ei valita kaupan kassalle, ei Kelaan, eikä oikein mihinkään. CV:ssä on aukkoa, tosin ei mitään isompaa...
Olen 31-vuotias. Kovasti haluaisin takaisin töihin. Ravintola-alalle kuulemma vielä pääsee töihin... joten ehkä se olisi suunnattava sinne.
Mutta millainen ihminen alalle soveltuu? Stressaavaa työtä kuulemma, mutta mikä siinä erityisesti aiheuttaa stressiä? Onko suosituksia paikoista pk-seudulla? Kannattaako hankkia alalle koulutus, jos niin mikä?
Kommentit (3)
Jos olet pienestä summasta valmis luopumaan mielen-, että ruumiinterveydestäsi, sekä sosiaalisesta elämästäsi, koska työaika on mitä on, kannattaa harkita.
Itse olen yli kymmenen vuotta ollut ravintola-alalla, pitkäaikaistyöttömänä uudelleen kouluttautunut, ja tämä sopii minulle.
Työyhteisö omanlaisensa, vaikka mihin meneviä löytyy.
up