Syökö täällä joku bulgarian juqurttia/viiliä ihan sellaisenaan laittamatta mitään makeaa sekaan?
Itse olen tottunut syömään bulgarian juqurtin sellaisenaan. Jos haluan herkutella, niin puristan sekaan sitruunaa ja sokeria.
Kommentit (11)
Sellaisenaan menee. En laita mitään sekaan.
Bulkkis on parasta! Sellaisenaan, kiitos! Miksi lopettivat hunajaversion?
Sellaisenaan menee. Parasta kuitenkin puolukoiden kanssa. Silloin laitan teelusikan kärjellisen verran sokeria marjojen päälle.
Vierailija kirjoitti:
Bulkkis on parasta! Sellaisenaan, kiitos! Miksi lopettivat hunajaversion?
Ei se hunajaversio mitään aitoa ole, vaan hunajalla makeutettua.
Vierailija kirjoitti:
Bulkkis on parasta! Sellaisenaan, kiitos! Miksi lopettivat hunajaversion?
Samaa ihmetellyt, miksi hunajaversio lopetettiin?
Laitan sokeria ja narskuttelen hampailla sitä.
Pyrin mahdollisimman vähäsokeriseen. 2 teelusikallista kumminkin menee.
Sellaisenaan. Joskus marjoja. Banaani ja hunaja on pop. Viiliin en oikeestaan koskaan laita mitään makeaa, mysliä tai kanelia vain.
Viiliä syön sellaisenaan, en syö noita jogurtteja kun ovat niin happamia. Aamulla täysrasvainen viili ja keitetty kananmuna (+kahvi), pysyy verensokeri mukavan tasaisena.
Laitan marjoja, chian siemeniä, pellavarouhetta ja siemensekoitusta.
Laitan maustamattoman jogurtin sekaan marjoja, kaurahiutaleita, cashew-pähkinöitä, pellavansiemeniä ja teelusikallisen hunajaa.