Paras leipä?
Kommentit (13)
Vaasan Ruispalat. Verensokeri pysyy tasaisempana, ei tule migreenioireita yhtä paljon. Jos söisin vaaleita leipiä, tuntuu että niissä on hiivaa vaan (vatsa turpoaisi hiivasta) ja ei pidä yhtä hyvin verensokeria tasaisena. Osassa kai ei hiivaa.
Vierailija kirjoitti:
Vaasan Ruispalat. Verensokeri pysyy tasaisempana, ei tule migreenioireita yhtä paljon. Jos söisin vaaleita leipiä, tuntuu että niissä on hiivaa vaan (vatsa turpoaisi hiivasta) ja ei pidä yhtä hyvin verensokeria tasaisena. Osassa kai ei hiivaa.
TÄYSJYVÄRUIS (jauho, rouhe, mallas), vesi, VEHNÄJAUHO, VEHNÄGLUTEENI, jodioitu suola ja hiiva
Mikset syö oikeaa ruisleipää?
Viipurilainen Jäärä ohut 100% ruispalaleipä
Ainesosat: RUISJAUHO Asikkalan ja lähialueen rukiista, Salpausselän vesi, RUISJUURI, merisuola ja hiiva
Vierailija kirjoitti:
Leivon leipomon Ohut ruisvarras.
Tämäkin on joku sekaleipä siirapilla ja sokerilla höystettynä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leivon leipomon Ohut ruisvarras.
Tämäkin on joku sekaleipä siirapilla ja sokerilla höystettynä.
Onpahan edes hyvän makuista.
Reittisen Ruislimppu
Aineosat: Ruisjauho, vesi, suola
Oi!
Kursulainen!
Sitä ei vaan etelästä oikein löydä.