Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Heitin Keiju levitteen roskiin ja tein oman levitteen voista, oliiviöljystä ja himalajan vuorisuolasta
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minä olen aina tehnyt itse levitteen, niin tehtiin myös lapsuudenkodissani.
Kaupan valmislevitteet maistuu siihen verrattuna kamalalta, vaikka olisivat miten fresh.
Riittää, kun valuttaa hieman oliiviöljyä leivälle, ei tarvitse voita eikä suolaa.
Vierailija kirjoitti:
Ihan tavallista vuorisuolaa se on, ylihintaista vain.
Eipä hirveästi maksa silti.
Keiju on hyvää liukkaria, kun vaimoa kakkoseen, miten on kotitekoisen levitteen laita?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Keiju on hyvää liukkaria, kun vaimoa kakkoseen, miten on kotitekoisen levitteen laita?
Meillä käytetään palmuöljyä liukkarina.
Kari ja Rauno
Alue: Aihe vapaa
Keijulla on ihan palmuöljyttömiä levitteitä myös.