Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Muita, jotka ei pidä etikan mausta. En voi syödä purkitettuja punajuuria tai suolakurkkuja.

Vierailija
15.08.2023 |

Et näin. Muita?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolakurkkuja ei säilötä etikalla.

Vierailija
2/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, on muitakin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hep. Mä en tykkää majoneesista, kun siinä maistuu etikka ja rasva. Ja ylipäätään kaikki etikassa uitettu. On muuten vaikee löytää eväsleipiä, missä ei ois majoneesia välissä pilaamassa makua. Joutuu ostamaan riisipiirakoita tms. varmistaakseen, ettei ole etikkaa.

Vierailija
4/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täällä ilmoittautuu yksi. En syö säilöttyjä kurkkuja, punajuuria, hillosipuleita, kurpitsaa enkä mitään muutakaan, minkä säilömiseen käytetään etikkaa. Majoneesi menee hyvin pieninä määrinä, mutta sellaiset leivät, missä majoneesi tursuaa välistä, jäävät väliin.

Ja suolakurkkujen liemessä muuten on etikkaa.

Vierailija
5/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etikasta tulee omat vatsahapot mieleen. En tykkää kun tulee yrjö mieleen.

Vierailija
6/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suolakurkkuja ei säilötä etikalla.

Milläs ne sitten säilötään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolakurkut eivät ole etikkaa nähneetkään, eikä oikea majoneesikaan. Majoneesi tehdään munankeltuaisesta, öljystä + mausteista (ei etikkaa).

Vierailija
8/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Suolakurkkuja ei säilötä etikalla.

Milläs ne sitten säilötään?

Vedellä, suolalla ja mustaherukan lehdillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakastan etikkaa! Haluan sitä sipseihinikin.

Vierailija
10/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Täällä ilmoittautuu yksi. En syö säilöttyjä kurkkuja, punajuuria, hillosipuleita, kurpitsaa enkä mitään muutakaan, minkä säilömiseen käytetään etikkaa. Majoneesi menee hyvin pieninä määrinä, mutta sellaiset leivät, missä majoneesi tursuaa välistä, jäävät väliin.

Ja suolakurkkujen liemessä muuten on etikkaa.

Olen tehnyt suolakurkkuja vuosikaudet ja pisaraakaan en ole etikkaa niihin laittanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suolakurkut eivät ole etikkaa nähneetkään, eikä oikea majoneesikaan. Majoneesi tehdään munankeltuaisesta, öljystä + mausteista (ei etikkaa).

En oikeastaan itse tahtoisi maistaa hapotonta majoneesia. 

Vierailija
12/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Täällä ilmoittautuu yksi. En syö säilöttyjä kurkkuja, punajuuria, hillosipuleita, kurpitsaa enkä mitään muutakaan, minkä säilömiseen käytetään etikkaa. Majoneesi menee hyvin pieninä määrinä, mutta sellaiset leivät, missä majoneesi tursuaa välistä, jäävät väliin.

Ja suolakurkkujen liemessä muuten on etikkaa.

Olen tehnyt suolakurkkuja vuosikaudet ja pisaraakaan en ole etikkaa niihin laittanut.

Joo, tää on mummojen ruokaryhmässäkin ikuinen muistuttelunaihe. Mitä sun suoliksiin tulee ? ja millaiset mittasuhteet ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

kauppanimellä venäläiset suolakurkut, niissä ei ole etikkaa vaan suolavedessä hapatettuja. Suosittelen niille joita etikan maku ällöttää.

https://www.s-kaupat.fi/tuote/rainbow-venalainen-suolakurkku-670350-g/7…

https://www.soppa365.fi/reseptit/sailonta/venalaiset-suolakurkut

Vierailija
14/15 |
15.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Suolakurkkuja ei säilötä etikalla.

Milläs ne sitten säilötään?

Suolaa, vettä ja mausteita. Etikkakurkut ovat aivan eri asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
16.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Suolakurkut eivät ole etikkaa nähneetkään, eikä oikea majoneesikaan. Majoneesi tehdään munankeltuaisesta, öljystä + mausteista (ei etikkaa).

En oikeastaan itse tahtoisi maistaa hapotonta majoneesia. 

Etikan voi korvata sitruunalla eli tavalla toisella happoja majoneesiin laitetaan. Toki tuo alkuperäinen oikeasta majoneesista kirjoittanut ei myös maininnut sitruunaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kolme neljä