Sama mitä lihaa laitetaan, maku on sama
Sanoo HK-Scanin päällikkö, ennen käytettiin naudan ja hevosenlihaa, nyt sikaa, maku on kuitenkin sama HK-sinisessä.
Onko näin. miksi siten ylipäätään syödaan naudanlihaa jos asia olisi näin.
Kommentit (9)
Jossain vaiheessa olin pitkän aikaa ostamatta HK:n sinistä kun sen maku muuttui eikä maistunut samalta kuin ennen.
Hirvenliha maistuu aivan erilaisetlta kuin hevosen tai naudan tai sian.
Nyt ei puhuta pihvistä vaan HK:n Sinisestä. Siihen lisätty homeopaattinen lihamäärä tuskin maistuu mausteiden, jauhon ja kamaran alta mitenkään.
Sen rakenne on nykyään jotenkin vetisempi, höttöisempi kuin ennen.
No jos kaikkeen sotketaan jotain marinadia niin maistuu samalta. Ja suomalainen lihanlaatu on huonoa ja rasvatonta, siksi mautonta.
Ostan kaiken lihan maustamattomana ja valmistan itse. Kyllä maistuu paremmalta
Kyllä sen eron huomaa, jos ei huomaa niin sit on aika varmasti tupakil ja alkiholilla tuhottu makuaistit.
Juttu jäi linkkaamatta.
https://www.hs.fi/ruoka/art-2000009683952.html