Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paras valmisruoka?

Vierailija
02.06.2023 |

Minusta tuo Jalostajan stroganoff on hyvää keitettyjen perunoiden kanssa.

Kommentit (37)

Vierailija
1/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkikartanon lohikeitto

Vierailija
2/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Banaani

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei paras, mutta Jalostajan hernekeitto, helppoa arkista hyvää. Ja voi tuunata miten tykkää. Ja kotimaisilla herneillä!!!!

Vierailija
4/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkikartanolta en ole mitään huonoa syönyt. Ja jos pakasteet lasketaan, niin Kitchen joyt, ja pakastepinaattikeitto ei paljoa eroa itsetehdystä.

Vierailija
5/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkikartanot ovat mun valintani jos jotain einestä ostan.

Vierailija
6/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varhaisperunat, voi ja rapumarinoitu silli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustamakkara.

Vierailija
8/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioisten maksalaatikko rusinoilla, pakastepuolukoiden kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis ei paras kokonaisuutena, mutta valmis pizzataikina. Kilpailee kätevyydessään valmiiksi siivutetun leivän kanssa.

Vierailija
10/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkikartanon tuotteet

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rainbow 410g Pinsa Romana Margherita pakaste

Pinsa on peräisin Rooman valtakunnasta, ja sitä ei pidä sekoittaa pizzaan, koska pohja on aivan erilainen. Valmistusmenetelmän ja erityisen jauhoseoksen vuoksi pinsataikinassa voi olla jopa kaksi kertaa niin paljon vettä kuin pizzataikinassa. Taikinan annetaan kohota 24 tuntia, minkä jälkeen koulutuksen saanut pinsaioli muotoilee pinsan käsin. Pinsa paistetaan kiviuunissa avotulella tammi- tai pyökkipuita polttaen, ja uunin lämpötila on alhaisempi kuin pizzan paistamisessa. Tuloksena on ainutlaatuinen kevyt ja ilmava pohja, joka on uskomattoman rapea. Päällä on täytteenä klassista tomaattikastiketta ja mozzarellajuustoa.

Lue vähemmän

Pohja on todella erilainen, ilmava ja rapea, järkyttävän hyvää. Kaupan pakastepitsoista tämä on ihan kymppi. Tuunaan sitä vielä aurajuustolla, mustilla oliivi renkailla, voin makuisella öljyllä ja oregaanolla. 

Vierailija
12/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisipuuro. Sitä en jaksa itse keitellä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
14/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioisten maksalaatikko rusinoilla. En minä oikeastaan muuta valmisruokaa syökään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saarioisten ? Kasvislasagne. Aivan taivaallista. En muuta söiskään.

Vierailija
16/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Banaani

Tai pähkinä, joka on aivojesi tilalla.

Vierailija
17/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keppana.

Vierailija
18/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riisipuuro. Sitä en jaksa itse keitellä. 

Ostaa punaista kiehu maitoa ja hauduttelee hellan ykkösellä. Kestää tunnin ja käyn vain välillä sekoittamassa. Teen riisi puuroa joka sunnuntai aamu. 

On se kovaa jos tuota ei jaksa. 

Vierailija
19/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

vegan pasanda

Vierailija
20/37 |
02.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Varhaisperunat, voi ja rapumarinoitu silli.

Tämä jäi kiinnostamaan varhaisperuna-keskustelussa. Oletkohan sama?

Siis tuo rapumarinoitu silli. Että mitä se on? Tottakai rapumarinoitua silliä, mutta missä yhteydessä sitä yleensä syödään? Kuka syö? Missä syödään, koska minulle ihan outo jo nimenäkin?