Milloin olet viimeksi keittänyt makaronia?
Kommentit (13)
Harvoin, kun ei valkaistussa vehnäjauhomössössä hirveästi muuta ole kuin hiilareita.
Perunoissa sentään enemmän sekä kuituja, kivennäis- ja hivenaineita että vitamiineja. Potun hiilaritkin on niitä hitaita.
Vierailija kirjoitti:
Harvoin, kun ei valkaistussa vehnäjauhomössössä hirveästi muuta ole kuin hiilareita.
Perunoissa sentään enemmän sekä kuituja, kivennäis- ja hivenaineita että vitamiineja. Potun hiilaritkin on niitä hitaita.
Täysjyvämakaronia on myös tarjolla.
Taisi olla joskus viime kuussa. Useimmiten keitän spagettia, mutta välillä myös makaronia. Nistipataan viimeksi.
Kyllä mä aika usein keitän (en vehnämakaronia kuitenkaan). Kun keitän kasviksia pikku kattilassa, lisään hieman makoroneja tuomaan ruokaisuutta ateriaan. On olemassa esim. maissimakaronia, linssimakaronia, kauramakaronia jne.
Taisin tehdä pari viikkoa sitten härkismakaronilaatikkoa.
Pastaa syön kyllä lähes päivittäin, koska se nyt vaan sattuu olemaan näin olo ikänsä alipainoiselle kestävyyslajiharrastajalle helpoin tapa saada riittävästi hiilihydraatteja ja energiaa ilman, että joutuu pakkopupertamaan älyttömiä määriä ruokaa.
Taitaa olla viikko tai pari. Aika harvoin nyt tullut laitettua kun on 2 syöjää ja enemmän parempia aineksia ja kauppakin lähellä.
Yksinollessa (korvessa) ruoka on helposti makaronia ja soijarouhetta kanaliemessä.
2 pv sitten.