Vuolukana, onko hintansa väärti? Mietin et jos viikonlopuksi ostaisi.
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Minä syön sellaisenaan leivän päällä tai laitan salaattiin.
On kyllä hyvää.
MIkä niistä on suosikkimakusi ja mikä ei niin hyvää? Itsellä ei kokemusta ja kun ovat (minulle) aika tyyriitä, niin mietin mikä ois hyvä.
No parempaa tulee, jos ihan itse paistaa ja maustaa kanansa. Ja halvempaa. Jotenkin vielä ymmärrän, jos ostaa reissun päälle tai arkea helpottamaan, mutta että viikonloppuksi. Silloinhan yleensä on aikaa. Noh, köyhiltä ja hölmöiltä rahat pois.
Tai kertokaa ihmeessä, miten tuo eines on parempi kuin itse paistettu ja maustettu file, joka on jäähdytetty ja viipaloitu?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minä syön sellaisenaan leivän päällä tai laitan salaattiin.
On kyllä hyvää.MIkä niistä on suosikkimakusi ja mikä ei niin hyvää? Itsellä ei kokemusta ja kun ovat (minulle) aika tyyriitä, niin mietin mikä ois hyvä.
Savunmakuinen, en ole mausteisen ystävä.
Ei ole mielestäni mitään herkkua, eikä hintansa väärti, mutta ostan joskus jos kovasti laiskottaa, mutta haluan jotain lihaa. Kylmänä mielestäni tympeää, joten olen paistanut sitä vähän pannulla mausteiden kanssa.
Minä syön sellaisenaan leivän päällä tai laitan salaattiin.
On kyllä hyvää.