Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mestarileipuri, mitä juustoa käyttäisit tässä ohjeessa

Vierailija
20.05.2023 |

POHJA
150 g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
tl suolaa
1 dl juustoraastetta
1 dl kylmää vettä

TÄYTE
350 g kinkkua
1 paprika
1 purjo
1 rkl rypsiöljyä
2 dl ranskankermaa
2 dl kevytkermaa
2 munaa
tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta
4 dl juustoraastetta

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohjassa jotain mietoa, rasvaista ja helposti sulavaa. Ehkä mozarellaa tai goudaa. Täytteessä makua voi olla enemmän, miedompi emmental tai savu voisi toimia, tai puolet samaa kuin pohjaan, puolet jotain muuta.

Vierailija
2/8 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pohjassa jotain mietoa, rasvaista ja helposti sulavaa. Ehkä mozarellaa tai goudaa. Täytteessä makua voi olla enemmän, miedompi emmental tai savu voisi toimia, tai puolet samaa kuin pohjaan, puolet jotain muuta.

Mietin että laittaisin pohjaan oltermannia ja täytteeseen sinileima Emmentalia. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytät niitä juustoja minkä mausta tykkäät.

Vierailija
4/8 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen suolaisia piirakoita säännöllisesti ja en kyllä ikinä Oltermannia niissä käytä/käyttäisi.

Riippuen piirakasta käytön mm Cheddaria, Mozzarella, punaista Emmentalia, joskus Goudaa.

Pohjassa se juusto saa minusta olla hieman voimakkaampaa kuin pinnalle tuleva ja vinkki ap, laita pohjataikinaan n.0,5-1dl perunamuusijauhoa, esim.Mummon, tekee suuren eron pohjan maukkauteen!

Vierailija
5/8 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän aina emmentalia.

Vierailija
6/8 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pohjassa jotain mietoa, rasvaista ja helposti sulavaa. Ehkä mozarellaa tai goudaa. Täytteessä makua voi olla enemmän, miedompi emmental tai savu voisi toimia, tai puolet samaa kuin pohjaan, puolet jotain muuta.

Mietin että laittaisin pohjaan oltermannia ja täytteeseen sinileima Emmentalia. Ap

Tuo on hyvä yhdistelmä, kunhan et käytä sitä kevyempää Oltermannia. Kevytjuusto ei sula kunnolla, vaan jää irrallisiksi raastesuikaleiksi, mitkä tekevät pohjan koostumuksesta epämiellyttävän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mozzarellaa ja emmentalia sekaisin, varsinkin pintaan. Mozzarella ruskistuu nätisti, emmentalista saa makua.

Vierailija
8/8 |
20.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittaisin täyteseen usempaa eri juustoa. Pohjaan saattaisin laittaa osan jopa parmesania, vaikka ei tietenkään kaikkea.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi kahdeksan