Annilla on superkuohkeat munkit.
Anni kehuu iltalehdessä kuinka hänen munkkinsa on maittavia
Anni kertoo saaneensa hyvää palautetta tuli kuohkeuden lisäksi myös mausta.
Aivan ihania, maailman parhaita, kuului eräs palaute.
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000008775712.html
Kommentit (8)
Jutussa sanotaan näin: "Taikina eroaa perinteisestä siitä, että osa jauhoista on Manitoba-jauhoja, eli niin kutsuttuja vahvoja jauhoja, joissa on runsaasti proteiinia ja gluteenia."
Manitoba jauhoista sanotaan näin: "Flour with reduced starch and gluten, ideal for shiny, consistent dough. Proteins 14,5%. Proteiinivahvuus W370/390"
Nestettä oli puoli kahvikupillista, jauhoja 4 kahvikupillista. Ehkä en kokeile sitä reseptiä. Todella erikoisia jauhoja täytyy olla, jos sillä tulee pehmeät munkit. Kananmunaa taisi olla reilusti, joten on pikemminkin kakkutaikinaa kuin sitä perinteistä.
Pidän lämpimistä munkeista. Persikasta en niin välitä.