Miten saatte ne spagetit keitettyä kokonaisina
Eihän be ikinä mahdu kattilaan ja joutuu katkomaan. Ärsyttäää. Haluaisin tarjoilla vieraille hienomman annoksen kuin ravintoloissa
Kommentit (14)
Odotan hetken että alaosa pehmenee ja työnnän sitten loputkin veden alle.
Katkenneet spagetit voi näppärästi liimata pikaliimalla yhteen jälkikäteen.
Laitan ne kattilaan ja alan kauhoa kiehuvaa vettä sen osan päälle, joka jää veden pinnan yläpuolelle. Painan pehmenevää pastaa varovasti alaspäin. Ei mene kauaa, että saa koko spagetin veteen.
Käytän vähintään 3 litran kattilaa, mieluummin vieläkin isompaa. Veden pitää kiehua kunnolla, kun spagetit laitetaan kattilaan. Ne pehmenevät hetkessä, jolloin pyöräytän keittiöpihdeillä vedenpinnan yläpuolelle jäävät osat kiehuvaan veteen.
Laitan spagetit kattilaan jossa vesi porisee ja painan ja sekoitan veteen n.30s myöhemmin jolloin taipuvat ongelmitta veden alle.
No osta niitä jotka on jo rullalla kaupassa niin saat ravintolatasoista
Jospa jätät ne spagetit normaaliin tapaan siihen kattilan reunaa vasten nojalleen ja annat niiden valua sinne sitä mukaa kun ne pehmenevät?