Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Söisitkö naudan paahtopaistia jonka vakuumi on rikkoutunut

Vierailija
31.03.2023 |

Etkä tiedä yhtään kuinka kauan ollut auki.
Pakkaus vähän haiskahtaa, itse liha ei kovinkaan, ehkä vähän happamalta.
Vähän harmaantunut paikoin, mutta onko se niin vaarallista...

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
31.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taas ongelma jota ahneen koiran omistajalla ei ole. Ei mee hukkaan vaikka vähän tai vähän enemmänkin jo harmahtais ja haiskahtais. Tiputtaa vaan kädestään, ei ehdi edes osua lattiaan.

Vierailija
2/10 |
31.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en todellakaan söisi. Onko sen muutaman euron tai kympin arvoista, että monta päivää menee hukkaan rajun ruokamyrkytyksen kourissa? Ja jos sairaalaan joutuu nesteytykseen, niin se lasku on jo moninkymmenkertaisesti lihapaketin hinta. Järkeä saa käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
31.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, ei itse ole varaa ostella, tämä on saatu köyhäinapuna.

Ajattelin jos uunissa keittää täysin kypsäksi, ja jos ei maistu pahalta niin...

Normaalisti söisin kyllä mediumina, mutta varmaan paras tehdä ylikypsää...

Vierailija
4/10 |
31.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

EIEIEIEIEI!!

Vierailija
5/10 |
31.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi naudan paahtopaistia, piste.

Vierailija
6/10 |
31.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko se itse paisti ehjä? Jos on, niin sitten voi syödä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvältä tuoksui uunissa paistuessaan, ja senkin jälkeen toki, eikä maussakaan ole vikaa.

Vähän eilen maistelin, vielä ainakin hengissä.

Siinä oli päiväystä ainakin pitkälle, joten ehkä ei kauaa ole ollut avoimessa paketissa?

Vierailija
8/10 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan hyvältä tuoksui uunissa paistuessaan, ja senkin jälkeen toki, eikä maussakaan ole vikaa.

Vähän eilen maistelin, vielä ainakin hengissä.

Siinä oli päiväystä ainakin pitkälle, joten ehkä ei kauaa ole ollut avoimessa paketissa?

Rohkea rokan syö

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti jos on raakaa niin aistinvarainen tsekkaus pinnalta, eihän siinä ole mitään ongelmaa, voidaan raakakypsyttää ilman vakuumiakin. 

Vierailija
10/10 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha kyllä ilmaisee pilaantumisen limaisuutena ja hajuna. Väri ei niinkään haittaa.

Jos haju on hapahko eikä paha mädäntyneen tai maksan haju, kyllä paistaisin, murenevan kypsäksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi seitsemän