Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksei kotona leivotuista laskiaispullista tule yhtä hyviä kuin kaupan?

Vierailija
05.02.2023 |

Yleensä itse leivottu pulla ja muu makea leivonnainen on itse tehtynä parempi mutta ei laskiaispulla 🤔.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko korona vienyt makuaistisi. Teollisesti valmistetut viikon säilyvät laskiaispullat kaupasta eivät maistu miltään.

Vierailija
2/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä tulee. Ellei jopa parempia. Et vaan osaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä kaupan pullassa maistuu sinusta paremmalta?

Vierailija
4/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä tulee hyvää. Vadelmahilloa ja vispattu kuohukerma, jossa aivan ripaus vaniljasokeria. Pitää tietty osata tehdä hyvä pullataikina.

Vierailija
5/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsetehdyt ovat parempia.

Vierailija
6/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Häh? Et vaan osaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen todella hyvä leipomaan erityisesti makeita leivonnaisia, mutta vaikka pulla nousee hyvin niin ei ole niin kuohkea kuin kaupan pulla. Myös se vispikerma on ihan eri hyvää kaupan (siis leipomojen) tekemänä.

Ap

Vierailija
8/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tavallaan ymmärrän, mitä ap tarkoittaa. Toki pidän itse kaupan pullia huonoina, mutta jos tykkää siitä teollisesta mausta niin eihän sitä kotona aikaiseksi saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen todella hyvä leipomaan erityisesti makeita leivonnaisia, mutta vaikka pulla nousee hyvin niin ei ole niin kuohkea kuin kaupan pulla. Myös se vispikerma on ihan eri hyvää kaupan (siis leipomojen) tekemänä.

Ap

kauppojen laskiaispullien kerma on joko tehty täyskermasta tai sitten se voi olla  diplomaattikermaa, kannattaa kysyä leipomosta millä reseptillä kermaaahtonsa on tehty

pullat ovat kuohkeita, koska ne tehdään erityisellä laskiaispullareseptillä. hiukan enemmän hiivaa, kohotus kaksi kertaa ja sitten vielä taikina jätetään erityisen lötköksi, sellaiseksi, että siitä voi juuri ja juuri muovata pullat

olen itse leipäkoneella onnistunut tekemään samanlaista pullaa kuin kauppojen laskiaspullat. Leipäkone vaivaa taikinaa _todella_ pitkään ja koko taikinan valmistuts kestää 1 1/2 tuntia.

Vierailija
10/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tehty mantelimassa on niin hyvää, ettei sellaista kaupasta saa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
05.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä laita kananmunaa pullataikinaan ja jätä riittävän löllöksi ennen kohotusta.

Vierailija
12/13 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotona tehdyt ovat herkkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
20.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä yksi muna pitää hyvässä pullataikinassa olla.