Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mihin käytätte pakaste lehtipinaattia?

Vierailija
11.01.2023 |

Lähikaupassa oli poistotuotteena 50c kipale niin tuli ostettua useampi pussi. Lähinnä ihan perusruokaan sopiiko? En ala mitään piirakoita väsäämään.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lettuihin.

Vierailija
2/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan lisukkeeksi melkein mihin tahansa keittoon, esim. kala- tai kanakeittoon. Aina se vihreä parantaa ravintoarvoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyyhin perseeni niihin.

Vierailija
4/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pinaattilettuihin.

Vierailija
5/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heitä niitä kastikkeen sekaan, uunivuokiin, keittoon, pilko makaroonilaatikon sekaan jne.

Vierailija
6/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkokastike pinaatilla kalan lisukkeeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pinaattikeittoon.

Vierailija
8/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihersmoothie

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan tuorepinaattia pastan ja munakkaiden joukkoon, kaippa tuota pakastepinaattiakin voisi noihin käyttää. Kentis myös dhalin tekoon.

Vierailija
10/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunamuusiin 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis sellaiseen joka on pilkottu pieneksi ja on pussissa sellaisina klöntteinä? ? Lisäilen moneen ruokaan.

Esimerkiksi niin että heitän isoon uunivuokaan vähän riisi-ohraa, kukkakaalimurua, pinaattia 4 klönttiä, pakasteesta vielä sipulia, baby porkkanoita, maissia ja herneitä, valkosipulimurskaa ja maustan kanafondilla ja lisään vettä. Päälle broilerinfileet, suolaa, pippuria ja uuniin.

Koko ateria tulee kerralla, maistuu kaikille ja on terveellistä. Ja sähköä säästäen tämä tulee tietysti kätevästi myös leivinuunissa.

Vierailija
12/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pyyhin perseeni niihin.

Mahtaa tulla rumaa jälkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää muistaa, että pinaatissa on paljon nitriittiä ja sitä ei oikeastaan saisi lämmittää toiseen kertaan, vaan lisätä vain ruokaan, jonka syö sitten pois.

Eikä pitäisi antaa pienille lapsille. Pinaatti on kasvisruokien makkara.

Vierailija
14/14 |
11.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis sellaiseen joka on pilkottu pieneksi ja on pussissa sellaisina klöntteinä? ? Lisäilen moneen ruokaan.

Esimerkiksi niin että heitän isoon uunivuokaan vähän riisi-ohraa, kukkakaalimurua, pinaattia 4 klönttiä, pakasteesta vielä sipulia, baby porkkanoita, maissia ja herneitä, valkosipulimurskaa ja maustan kanafondilla ja lisään vettä. Päälle broilerinfileet, suolaa, pippuria ja uuniin.

Koko ateria tulee kerralla, maistuu kaikille ja on terveellistä. Ja sähköä säästäen tämä tulee tietysti kätevästi myös leivinuunissa.

Siis ilmeisesti on jotenkin rouhittu muttei ole sellaisina palasina.

Kiitos ohjeesta, kuulostaa hyvältä. Juuri tällaisia kaipasin, jotain terveellistä kotiruokaa.

Onko tuo lehtipinaattia muuten miedon makuista? Eli voin siis lisäillä sitä ihan keittoihin plus pastoihin?

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan viisi