Mihin käytätte pakaste lehtipinaattia?
Lähikaupassa oli poistotuotteena 50c kipale niin tuli ostettua useampi pussi. Lähinnä ihan perusruokaan sopiiko? En ala mitään piirakoita väsäämään.
Kommentit (14)
Laitan lisukkeeksi melkein mihin tahansa keittoon, esim. kala- tai kanakeittoon. Aina se vihreä parantaa ravintoarvoa.
Heitä niitä kastikkeen sekaan, uunivuokiin, keittoon, pilko makaroonilaatikon sekaan jne.
Valkokastike pinaatilla kalan lisukkeeksi.
Itse laitan tuorepinaattia pastan ja munakkaiden joukkoon, kaippa tuota pakastepinaattiakin voisi noihin käyttää. Kentis myös dhalin tekoon.
Siis sellaiseen joka on pilkottu pieneksi ja on pussissa sellaisina klöntteinä? ? Lisäilen moneen ruokaan.
Esimerkiksi niin että heitän isoon uunivuokaan vähän riisi-ohraa, kukkakaalimurua, pinaattia 4 klönttiä, pakasteesta vielä sipulia, baby porkkanoita, maissia ja herneitä, valkosipulimurskaa ja maustan kanafondilla ja lisään vettä. Päälle broilerinfileet, suolaa, pippuria ja uuniin.
Koko ateria tulee kerralla, maistuu kaikille ja on terveellistä. Ja sähköä säästäen tämä tulee tietysti kätevästi myös leivinuunissa.
Vierailija kirjoitti:
Pyyhin perseeni niihin.
Mahtaa tulla rumaa jälkeä.
Pitää muistaa, että pinaatissa on paljon nitriittiä ja sitä ei oikeastaan saisi lämmittää toiseen kertaan, vaan lisätä vain ruokaan, jonka syö sitten pois.
Eikä pitäisi antaa pienille lapsille. Pinaatti on kasvisruokien makkara.
Vierailija kirjoitti:
Siis sellaiseen joka on pilkottu pieneksi ja on pussissa sellaisina klöntteinä? ? Lisäilen moneen ruokaan.
Esimerkiksi niin että heitän isoon uunivuokaan vähän riisi-ohraa, kukkakaalimurua, pinaattia 4 klönttiä, pakasteesta vielä sipulia, baby porkkanoita, maissia ja herneitä, valkosipulimurskaa ja maustan kanafondilla ja lisään vettä. Päälle broilerinfileet, suolaa, pippuria ja uuniin.
Koko ateria tulee kerralla, maistuu kaikille ja on terveellistä. Ja sähköä säästäen tämä tulee tietysti kätevästi myös leivinuunissa.
Siis ilmeisesti on jotenkin rouhittu muttei ole sellaisina palasina.
Kiitos ohjeesta, kuulostaa hyvältä. Juuri tällaisia kaipasin, jotain terveellistä kotiruokaa.
Onko tuo lehtipinaattia muuten miedon makuista? Eli voin siis lisäillä sitä ihan keittoihin plus pastoihin?
Ap
Lettuihin.