Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten voi ja sokeri vatkataan käsin vaahdoksi? Pitääkö se voi ensin sulattaa??

Vierailija
16.12.2022 |

Nimittäin on ihan kylmää ja en pysty vatkata mitenkään. Tiikeri kakkua olen tekemässä. Konetta ei ole..

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää antaa pehmitä mutta käsin on kova homma vatkata eli käsivispilällä .

Vierailija
2/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pidä mennä sulattamaan voita, sen jälkeen ei onnistu. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei pidä mennä sulattamaan voita, sen jälkeen ei onnistu. 

No sehän kestää sit ikuisuuden et voi vatkata?!!

Vierailija
4/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulata voi vaikka mikrossa, sen jälkeen vatkaat sokerin kanssa.

Vierailija
5/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitää antaa pehmitä mutta käsin on kova homma vatkata eli käsivispilällä .

Itse olen ihan puulusikallakin saanut voin ja sokerin tarpeeksi sekaisin kuivakakkuja varten.

Vierailija
6/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei pidä mennä sulattamaan voita, sen jälkeen ei onnistu. 

No sehän kestää sit ikuisuuden et voi vatkata?!!

Sen verran voi sulattaa että pehmenee, mutta jos sulaa kokonaan niin ei onnistu enää vaahdottaminen sokerin kanssa, se kun on ideana että tulisi kuohkeampi. Voit kokeilla jos et usko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siitä ole tarkoitus tulla samanlaista vaahtoa kuin kananmunista ja sokerista.

Vierailija
8/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna voin pehmetä huoneenlämpöiseksi ja vatkaa puuhaarukalla. Niin minä tein ennen kuin sain hankittua sähkövatkaimen. Onnistuu, mutta vaatii viitseliäisyyttä ja vähän käsivoimia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siitä kuohkeaa vaahtoa tulekaan, vaan rakeista kellertävää tahnaa.

Vierailija
10/10 |
16.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan voin aina mikroon niin että se pehmenee mutta ei sula kokonaan. Ei ole haitannut vaikka olisi osittain sulanutkin. Voi-sokerivaahtoa ei edes tarvitse pahemmin vatkata. Esim. tässä on testattu pelkkää nopeaa sekoitusta ja pidempään vatkausta eikä lopputuloksessa ole eroa:

https://www.kinuskikissa.fi/myytinmurtaja-testaa-voin-ja-sokerin-vaahdo…