Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kotipizzan työntekijöitä? Mistä pyöritysjauhonne tulee?

Vierailija
11.06.2022 |

Ilmeisesti kaikki yrittäjät eivät käytä samoja jauhoja, koska eräässä paikassa jossa välillä tulee pysähdyttyä, pyöritysjauhot ovat todella karkeita ja niitä jää pohjaan kiinni PALJON.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
11.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suutuntuma tuon paikan pohjissa ei ole hyvä. Homma on jatkunut useamman vuoden, koska stoppaan siinä ehkä kerta vuoteen pizzalla.

Vierailija
2/2 |
11.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla