Tiikerikakku
Kommentit (33)
Miksi tiikereistä tehdään kakkuja?!? Eikö eläinsuojelulaki kiellä sen?
Pahanmakuista ja tylsä valmistaa.
Varmasti toki on satavarma valinta tehdä leivonnasta mitään tietämättömillekään.
Vierailija kirjoitti:
Hyvää, kunhan on sopivan kosteaa.
just meinasin samaa, vaik vähän littanaa. Ei liian kuohkeaa. Taikina on namia
Suosikkini ollut aina. Jos on teetä ja tiikerikakkua kaikki on hyvin.
Perinteisestihän kakku on kuiva ja mauton. Hyvin tehtyä olisi kyllä kiva maistaa. Kostea jä täyteläinen. Suklaanappeja, vaniljaa, voita... Voisko keltaista raitaa piristää vaikka jollain hedelmällä
Millä teette raidat? Pistelläänkö haarukalla edelleen?
Hyvää. Tosin vielä enemmän tykkään ihan kokonaan suklaakakusta. Tärkeintä on, että kuivakakku on mureaa ja pehmeää.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Suurta herkkua, kunhan lopputulos on tarpeeksi kostea ja tummaa taikinaa on enemmän kuin vaaleaa.
Vierailija kirjoitti:
Pahanmakuista ja tylsä valmistaa.
Varmasti toki on satavarma valinta tehdä leivonnasta mitään tietämättömillekään.
Mitä oikein tarkoitaat.
Tiikerikakku tehtiin ja tehdään edelleen, jauhoista, voista, kananmunista, sokesrista, sekä pienestä ostasta kermaa.
Koristeeksi väliin sekoitetaan osa taikinasta, johon taikinaosaan lisätään kaakaojauhetta ja vaniljasokeria.
Maistutuvimmasta ja luonnollisimmista aineista ei kuivakakkua enää voisi valmistaa.
Ei silloin, eikä edes näinä aikoina.
Kaikkien kakkujan parhaimmat aineet ovat aina olleet, voi, kerma, kananmunat sekä niihin lisättävät mausteet, kuten aito vaniljasokeri ja kaakoa.
Tuskin toi kommentoija on edes ikipäivänä maistanut Tiikerikakkua, yhtään mistään.
Se on nimittäin jo vanhanaikainen kuivakakku, näinä uusien aikojen lime sun kemiallisten mauseiteiden myötä.
Mutta koskaan millonkaan ei häviä eikä katoa, kaikki ne menneiden aikojen upeat reseptit, joiden raaka-aineina olivat tuoreet ja puhtaat ja tuoreet ja tuotteet: Voi, kerma, kananmunat ja sokeri ja vanilja.
Nykyiset kauppojen valmiit kakut ja keksit sun muut, eivät ole voita ole edes nähneet.
Ne on valmistettu jostain öljystä, kanamunajauheesta, sekä tekoaineilla tehdystä vanilja-aromista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pahanmakuista ja tylsä valmistaa.
Varmasti toki on satavarma valinta tehdä leivonnasta mitään tietämättömillekään.
Mitä oikein tarkoitaat.
Tiikerikakku tehtiin ja tehdään edelleen, jauhoista, voista, kananmunista, sokesrista, sekä pienestä ostasta kermaa.
Koristeeksi väliin sekoitetaan osa taikinasta, johon taikinaosaan lisätään kaakaojauhetta ja vaniljasokeria.
Maistutuvimmasta ja luonnollisimmista aineista ei kuivakakkua enää voisi valmistaa.
Ei silloin, eikä edes näinä aikoina.
Kaikkien kakkujan parhaimmat aineet ovat aina olleet, voi, kerma, kananmunat sekä niihin lisättävät mausteet, kuten aito vaniljasokeri ja kaakoa.
Tuskin toi kommentoija on edes ikipäivänä maistanut Tiikerikakkua, yhtään mistään.
Se on nimittäin jo vanhanaikainen kuivakakku, näinä uusien aikojen lime sun kemiallisten mauseiteiden myötä.
Mutta koskaan millonkaan ei häviä eikä katoa, kaikki ne menneiden aikojen upeat reseptit, joiden raaka-aineina olivat tuoreet ja puhtaat ja tuoreet ja tuotteet: Voi, kerma, kananmunat ja sokeri ja vanilja.
Nykyiset kauppojen valmiit kakut ja keksit sun muut, eivät ole voita ole edes nähneet.
Ne on valmistettu jostain öljystä, kanamunajauheesta, sekä tekoaineilla tehdystä vanilja-aromista.
Ihan olen minä, kommentoija, leipuri-kondiittori.
Tylsää se siis on useillekin meistä. =)
Vierailija kirjoitti:
Suurta herkkua, kunhan lopputulos on tarpeeksi kostea ja tummaa taikinaa on enemmän kuin vaaleaa.
Se ei ole Tiikerinkakun idea.
Tiikerinkakun idea on se, että siinä maistuvana koristeena tiikeriraidat, vaalean kakun koristeena.
Ne tiikeriraidat antavat kakulle kaakaon eli suklaan sekä sen taikinassa olevan vaniljan maun-
Kokonaan erikseen ovat taas suklaakakut, jotka pyritäänkin jättämään hiukan kosteiksi.
Ja joihin ei käytetä kaakaota, vaan sulatetteua suklaata. Noista aineista todellinen suklaakakku tehdään.
Ei sitä voi verrata Tiikerikakkuun, joka maistuu parhaimmalta vasta muutaman päivän viileän säilytyksen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suurta herkkua, kunhan lopputulos on tarpeeksi kostea ja tummaa taikinaa on enemmän kuin vaaleaa.
Se ei ole Tiikerinkakun idea.
Tiikerinkakun idea on se, että siinä maistuvana koristeena tiikeriraidat, vaalean kakun koristeena.Ne tiikeriraidat antavat kakulle kaakaon eli suklaan sekä sen taikinassa olevan vaniljan maun-
Kokonaan erikseen ovat taas suklaakakut, jotka pyritäänkin jättämään hiukan kosteiksi.
Ja joihin ei käytetä kaakaota, vaan sulatetteua suklaata. Noista aineista todellinen suklaakakku tehdään.
Ei sitä voi verrata Tiikerikakkuun, joka maistuu parhaimmalta vasta muutaman päivän viileän säilytyksen jälkeen.
Itse suosinkin juuri Sacheria. Kuivakakut eivät ole koskaan olleet omaan makuuni. (Eivät syödä eivätkä valmistaa).
Oon syönyt semmosta mihkä tuli suklaapaloja niihin kaakaoraitoihin ja valkosuklaapaloja vaaleaan taikinaan <3
Vierailija kirjoitti:
Pahanmakuista ja tylsä valmistaa.
Varmasti toki on satavarma valinta tehdä leivonnasta mitään tietämättömillekään.
Olet varmaankin saanut kaupan Pirkka-kakkua tmv tai jonkun kotileipurin margariiniin tehdyn kakun. Tässä kakussa, jos missä maistuu jos kakku on tehty korvikeaineisiin. Maistuu myös se, jos on käytetty vanhentunutta voita, kamalaa siitäkin tulee. Jos on kunnolliset aineet, tulos takuuvarmasti iso nam.
Se on niiiiiiin hyvää ja kahviloista ei ikinä saa kuivakakkua, miksi?
Muistan lapsuuden herkun, useampi vuosi on syömisestä