Miten pitkään keität parsakaalia?
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
15 min.
Tuohan on hitosti liikaa, eikö joku 6 min ole sopiva?
En keitä vaan höyrytän muutaman minuutin.
Hoyrytan, en koskaan keita vedessa. Varon etta ei ylikypsy.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
15 min.
Tuohan on hitosti liikaa, eikö joku 6 min ole sopiva?
Joo, ohjehan on 6-8 min., mutta se tarkoittaa kai kiehuvaa vettä. Laitan kylmään veteen.
En keitä. Keittämällä tulee vetiseksi. Höyrytän muutaman minuutin, kunnes vähän kypsyy, mutta ei ole lössö.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
15 min.
Tuohan on hitosti liikaa, eikö joku 6 min ole sopiva?
Joo, ohjehan on 6-8 min., mutta se tarkoittaa kai kiehuvaa vettä. Laitan kylmään veteen.
Kylmässä vedessä et voi keittää. Keittäminen vaatii sen, että vesi on kiehuvaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
15 min.
Tuohan on hitosti liikaa, eikö joku 6 min ole sopiva?
Joo, ohjehan on 6-8 min., mutta se tarkoittaa kai kiehuvaa vettä. Laitan kylmään veteen.
Kylmässä vedessä et voi keittää. Keittäminen vaatii sen, että vesi on kiehuvaa.
Et ymmärtänyt. Laitan kylmään veteen, josta vesi sitten kuumenee kiehuvaksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
15 min.
Tuohan on hitosti liikaa, eikö joku 6 min ole sopiva?
Joo, ohjehan on 6-8 min., mutta se tarkoittaa kai kiehuvaa vettä. Laitan kylmään veteen.
Kylmässä vedessä et voi keittää. Keittäminen vaatii sen, että vesi on kiehuvaa.
Et ymmärtänyt. Laitan kylmään veteen, josta vesi sitten kuumenee kiehuvaksi.
Ymmärsin oikein hyvin. Sinä vain et ymmärtänyt, että se keittäminen alkaa vasta kun vesi kiehuu. Kylmässä vedessä lillumista ei lasketa keittoaikaan.
Lohkon parsakaalin nupuiksi.
Keitän niitä miedossa ( vähässä ) suola edessä noin 8-10 min.
Riippuu todella paljon varren paksuudesta. Niitä ohuita muutama minuutti, paksumpiin voi mennä kymmenenkin minuuttia.
Syön raakana.