Tarvitsisin neuvoa. Mikä paisto- ohje ja uuninlämpötila.
Teen juuri liha-makaronilaatikkoa ilman lihaa. Nyt sitten pitäisi laittaa uuniin mutta paistolämpö hakusessa samoin aika? Toivoisin asiallisia vastauksia.
Kommentit (7)
175 astetta ja kun alkaa ruskistua päältä niin on valmis. Reilu puoli tuntia ehkä?
Et osaa googlata eikä makaronipussin kyljessäkään ollut ohjetta? Vaikea tietää, kun et edes kerro, ovatko makaronit keitettyjä vai raakoja.
Vierailija kirjoitti:
175 astetta ja kun alkaa ruskistua päältä niin on valmis. Reilu puoli tuntia ehkä?
Jos noilla ohjeilla ruskistuu, taitaa uunisi vastukset olla rikki. 1/3 antoi asiallisen ohjeen.
AP, et sinä tee "lihamakaronilaatikkoa ilman lihaa" vaan "lihatonta makaronilaatikkoa". Lihatonta lihamakaronilaatikkoa ei ole olemassakaan :-D
Mutta mikä on liha-makaronilaatikko ilman lihaa?
Eikö se silloin ole pelkkä makaronilaatikko? Jos on lisäksi vegaaninen ja ilman muuta vegeä, kuin vehnä, niin mit se sitten on? Ei ainakaan mitään terveellistä.
200C/50m