Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Meillä on ravintola alalla koronan jälkeen mennyt siihen, että työntekijöitä kierrätetään eri työpisteissä ja pakko osata tai opetella kaikenlaisia töitä

Vierailija
21.03.2022 |

Melko stressaavaa opetella joka työvuoro uusia töitä. Pomothan ei opeta mitään vaan kollegat ja työ itse.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
21.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tätä ala on tosiaan nykyisin.

Vierailija
2/9 |
21.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hommahan menee niin, että ei se ole tyhmä, joka vaatii vaan se joka tekee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
21.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama se on hoitoalalla, hyppele osastolta toiselle ja opettele aina uudet systeemit.

Vierailija
4/9 |
21.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän on hyvä! Ammattitaito kehittyy. Näin on hoivaa-alalla. Kaupoissa, tehtaissa.

Sinusta tulee moniosaaja! En näe siinä mitään kummallista. Sitä paitsi kyllästyyhän sitä jos joka päivä teet samoja hommia.

Työ tekijäänsä opettaa.

Vierailija
5/9 |
21.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin... ammattitaitoahan se on että oppii oman alansa työt.

Vierailija
6/9 |
21.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa se on aina ollut. Mutta parasta on se että palkasta otetaan sun oma eläke vakuutus maksu että saat eläkkeen kun tuut vanhaksi ja seuraava äänestys on että eläke ikä takaisin mikä oli 55-60 vuotta rosvot kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
21.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mietin myös, että eikö se ole vain hyvä asia? Oppii lisää ja jatkossa mahdollisuuksia on enemmän. Korona-aika on pakottanut venymään monellakin alalla. Ravintola-alalla monilta on loppunut työt kokonaan.

Vierailija
8/9 |
21.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

🫂

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
21.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alku on aina raskas

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi neljä kolme