Meillä on ravintola alalla koronan jälkeen mennyt siihen, että työntekijöitä kierrätetään eri työpisteissä ja pakko osata tai opetella kaikenlaisia töitä
Melko stressaavaa opetella joka työvuoro uusia töitä. Pomothan ei opeta mitään vaan kollegat ja työ itse.
Kommentit (9)
Hommahan menee niin, että ei se ole tyhmä, joka vaatii vaan se joka tekee.
Sama se on hoitoalalla, hyppele osastolta toiselle ja opettele aina uudet systeemit.
Sehän on hyvä! Ammattitaito kehittyy. Näin on hoivaa-alalla. Kaupoissa, tehtaissa.
Sinusta tulee moniosaaja! En näe siinä mitään kummallista. Sitä paitsi kyllästyyhän sitä jos joka päivä teet samoja hommia.
Työ tekijäänsä opettaa.
Niin... ammattitaitoahan se on että oppii oman alansa työt.
Samaa se on aina ollut. Mutta parasta on se että palkasta otetaan sun oma eläke vakuutus maksu että saat eläkkeen kun tuut vanhaksi ja seuraava äänestys on että eläke ikä takaisin mikä oli 55-60 vuotta rosvot kiinni.
Mietin myös, että eikö se ole vain hyvä asia? Oppii lisää ja jatkossa mahdollisuuksia on enemmän. Korona-aika on pakottanut venymään monellakin alalla. Ravintola-alalla monilta on loppunut työt kokonaan.
Tätä ala on tosiaan nykyisin.