Miksi maksalaatikko roiskuu mikrossa?
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
Ei roisku jos peität sen vaikka alumiinifoliolla tai kannella.
Alumiinifolio mikroon.. OK.
Vierailija kirjoitti:
Ei roisku jos peität sen vaikka alumiinifoliolla tai kannella.
Alumiinifolio mikrossa taitaa olla ei-suositeltavien listalla. Ja kyllä roiskuu esim. mikrokuvun alla.
Rasva, ihra ja kamara se siellä poksuu ja roiskuu, daaaaa taukki. Sama kun pannulla paistat ja laitat öljyä tai voita. Roiskuuhan se.
Kiinteät roiskuu. Se alumiini ei ehkä nykyisissä laitteissa ole niin paha.
Ei se roisku yhtään, jos annat lämmön välillä tasaantua kun lämmität sitä. Mikrolla lämmittäessä lämmön kuuluu antaa tasaantua, koska ruoka lämpenee epätasaisesti ja se aiheuttaa roiskumista seinille.
Vierailija kirjoitti:
Ei se roisku yhtään, jos annat lämmön välillä tasaantua kun lämmität sitä. Mikrolla lämmittäessä lämmön kuuluu antaa tasaantua, koska ruoka lämpenee epätasaisesti ja se aiheuttaa roiskumista seinille.
Tuohan on ohjekirjassakin sanottu ja varmaan köksän tunnilla viimeistään opittu, ellei sitten vanhemmilta. Mikronkäytön alkeet ovat varmaan unohtuneet osalta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei se roisku yhtään, jos annat lämmön välillä tasaantua kun lämmität sitä. Mikrolla lämmittäessä lämmön kuuluu antaa tasaantua, koska ruoka lämpenee epätasaisesti ja se aiheuttaa roiskumista seinille.
Tuohan on ohjekirjassakin sanottu ja varmaan köksän tunnilla viimeistään opittu, ellei sitten vanhemmilta. Mikronkäytön alkeet ovat varmaan unohtuneet osalta.
Minulla ei ollut kouluaikana ensimmäistäkään köksän tuntia.
Vierailija kirjoitti:
Ei se roisku yhtään, jos annat lämmön välillä tasaantua kun lämmität sitä. Mikrolla lämmittäessä lämmön kuuluu antaa tasaantua, koska ruoka lämpenee epätasaisesti ja se aiheuttaa roiskumista seinille.
Moni muu ruoka ei samanlaisella mikronkäytöllä roisku yhtään.
Siinä on rautaa. Mitään maksaruokia ei saa laittaa mikroon!!!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei se roisku yhtään, jos annat lämmön välillä tasaantua kun lämmität sitä. Mikrolla lämmittäessä lämmön kuuluu antaa tasaantua, koska ruoka lämpenee epätasaisesti ja se aiheuttaa roiskumista seinille.
Moni muu ruoka ei samanlaisella mikronkäytöllä roisku yhtään.
Ei varmaan, jos materiaali on erilaista joka lämpenee tasaisemmin.
Paukku rusina kirjoitti:
Rusinat siellä paukkuu.
Ei pauku ku riisi
Ei roisku jos peität sen vaikka alumiinifoliolla tai kannella.