Pizzajauho 3.11.2021
Kommentit (10)
Voi, se on parasta ennen päiväys, ei viimeinen käyttöpäivä.
Aivan täysillä voit tuota jauhoa käyttää.
En kehota käyttämään jauhoja, joiden päiväys on mennyt. Se yleensä maistuu niissä, jauhot muuttuvat esimerkiksi kitkerän makuisiksi.
Vaikka kyseessä on kuivatuote, niin jauhotkin härskiintyvät.
Tein kerran juuri ja juuri päiväyksen ylittäneistä ruisjauhoista karjalanpiirakoita ja ne olivat niin kitkeriä, että piti heittää pois.
Pizzajauhot on tehty vehnän ydinosasta eikä niissä ole rasvaa. Rasva on kokojyväjauhoissa se, minkä vuoksi makuhaittoja tulee ajan myötä. Hyvin voit käyttää vielä.
Ei ne toukat itsestään sinne jauhojen iän mukana ilmene =)
Vierailija kirjoitti:
En kehota käyttämään jauhoja, joiden päiväys on mennyt. Se yleensä maistuu niissä, jauhot muuttuvat esimerkiksi kitkerän makuisiksi.
Vaikka kyseessä on kuivatuote, niin jauhotkin härskiintyvät.Tein kerran juuri ja juuri päiväyksen ylittäneistä ruisjauhoista karjalanpiirakoita ja ne olivat niin kitkeriä, että piti heittää pois.
Höpöhöpö
Vain vanhemmille kuin tuo aika