Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nyt tekisi mieli hyvää hampurilaista. Kahteen vuoteen en ole sellaista syönyt

Vierailija
05.02.2022 |

Mikä on lempihampurilaisenne?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
05.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tehty alusta loppuun, eli itse tehty kuohkea ja pehmeä sämpylä.

Pihvinä perus 100% nauta jauheliha pipourilla ja suolalla maustettu 15-29% rasvalla, paiston jälkeen rasvaa poistuu.

Kana filettä esim tandori tai shiratsa mxuseisena.

Kalapuikot ovat yllättävän hyvä, voi laitta ruiskeivänkin kera.

Porsasta ulkofile paistettuna ja hyvin nuijjittuna tai bullet porkkina yön yli uunissa kattilassa.

Teen majoneesin itse, yksi muna ja reilu pari desiä rapsi öljyä, suolaa 1/2 tl, etikkaa 1tl, sokeria 1rkl ja mausteet maun ja pihvi valinnan mukaan, nämä sauvva sekoittimella sekaisin siten., Että kone pohjaan ja päälle nostan hitaasti ylös ja majo on 20-30 sekunnissa valmis.

Sämpylät valmistan kylmä kohotuksella jääkaapissa vähintää 1vrk, sitten pyöräyttä pallot ja antaa nousta puolesta-tuntiin tällä aikaa uuni päälle 20 minuuttia enne paustoa 225c ja paistoa koosta riippuen 13-17 min.

Muut tilpehöörit, paistettu tai raaka sipuli, tomaatti, salaati yrtit, ketsuppi yms... Yhdessä tai yksittäisinä maun mukaan.

Ylimääräiset pihvit/sämpylät pakastan ja majo säilyy jääkaapissa 2vk kannellisessa astiassa, tämä on maksimi ravinolassa jote varmaan kotona myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla