Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onnistuuko sushin teko jasmiiniriisistä?

Vierailija
09.06.2015 |

Sehän on aika tarttuvaa. Onko tarpeeksi tahmaista? Onko joku kokeillut?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
09.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Omasta mielestäni se on väärän makuista. Mutta jos se ei häiritse niin kokeile. Voi kyllä olla ettei tartu tarpeeksi.

Vierailija
2/2 |
09.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulisi olevan riittävän tahmaista, kun riittävän kypsäksi keittää. Maku tosin on omanlaisensa. Itse olen korvannut joskus puuroriisillä, se on toiminut hyvin. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla