Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Onnistuuko sushin teko jasmiiniriisistä?
09.06.2015 |
Sehän on aika tarttuvaa. Onko tarpeeksi tahmaista? Onko joku kokeillut?
Kommentit (2)
Luulisi olevan riittävän tahmaista, kun riittävän kypsäksi keittää. Maku tosin on omanlaisensa. Itse olen korvannut joskus puuroriisillä, se on toiminut hyvin. :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Omasta mielestäni se on väärän makuista. Mutta jos se ei häiritse niin kokeile. Voi kyllä olla ettei tartu tarpeeksi.