Mozzarella juustoraaste homehtui reilussa viikossa jääkaapissa, mitä ihmettä?
Kommentit (6)
Sulla on jotain homeista / hometta siellä kaapissa ennestään. Itiöt siirtyvät hanakasti tuotteesta toiseen.
Mikä merkki? Meillä on samaa ongelmaa nyt tammikuussa K-menu (tai mikä lienee) merkin kanssa. Parasta ennen 6.2. ja 12.2. ja homepilkkuja ilmestyi 2-3 päivää avaamisen jälkeen. Ei todellakaan ole aiemmin tullut.
Ostin sitten Valion mozzarellaraastetta. Säilyy ihan normaalisti avattuna samassa jääkaapissa tuonne parasta ennen päivään asti. Ihan parisen viikkoa jopa. Joten jääkaapissa ei todellakaan ole ongelmaa. Epäilen että K-menu raasteen valmistusprosessissa on käynyt joku häikkä tai esim. sen kylmäketju on pettänyt jossain vaiheessa niin että heti kun tuotteen avaa se rupeaa muodostamaan näkyvää hometta vaikka jääkaapissa olisikin.
Vierailija kirjoitti:
Mikä merkki? Meillä on samaa ongelmaa nyt tammikuussa K-menu (tai mikä lienee) merkin kanssa. Parasta ennen 6.2. ja 12.2. ja homepilkkuja ilmestyi 2-3 päivää avaamisen jälkeen. Ei todellakaan ole aiemmin tullut.
Ostin sitten Valion mozzarellaraastetta. Säilyy ihan normaalisti avattuna samassa jääkaapissa tuonne parasta ennen päivään asti. Ihan parisen viikkoa jopa. Joten jääkaapissa ei todellakaan ole ongelmaa. Epäilen että K-menu raasteen valmistusprosessissa on käynyt joku häikkä tai esim. sen kylmäketju on pettänyt jossain vaiheessa niin että heti kun tuotteen avaa se rupeaa muodostamaan näkyvää hometta vaikka jääkaapissa olisikin.
Mulla oli Valion mozzarellaraaste. Toinen samaan aikaan juustoraaste oli kunnossa. Jokin päässyt saastuttamaan tuon, heitin pois.
Esim. parmesaanissa lukee, että käytettävä 5 päivän sisällä avaamisesta.
Kaupan syytä?