Tykkäättekö Worchestershire kastikkeesta? Tiesittekö että se tehdään kaloista joita on mädätetty kunnes ovat nestettä?
Anjoviksia joita mädätetään 18 kuukautta, kunnes ovat mustaa liejua, siihen sitten lisätään mausteita ja vettä ja siinä se onkin valmis nautittavaksi.
Kommentit (9)
Oletkos koskaan kuullut kalakastikkeesta?
Ei taida vetää vertoja muinaisen roomalaisten carum-kastikkeelle.
Tiedän ja käytän. Käytän myös kalakastiketta, missä on ihan eri aromit.
Vierailija kirjoitti:
Ei taida vetää vertoja muinaisen roomalaisten carum-kastikkeelle.
Taidetaan kirjoittaa garum, mutta kuitenkin. Sama idea, mädätetään kala läpi, niin se ei enää olekaan yök.
Tykkään, tiesin. Kalakastikkeesta en oikein tykkää, osterikastike taas on herkullista.
Vierailija kirjoitti:
Tykkään, tiesin. Kalakastikkeesta en oikein tykkää, osterikastike taas on herkullista.
Jos haluaa aromikkaampaa niin kannattaa maistaa katkaraputahnasta tehtyä kastiketta.
Vierailija kirjoitti:
1) Joo. 2) E.
Kysyisin itse, että mihin arvontaan osallistun näillä vastauksilla?
Worcester kastikkeen erikoinen maku johtuu tamarindistä, joka on hedelmä.