Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko nykyinen kulttuuri lihomiselle altistava?

Vierailija
06.01.2022 |

Ihmiset istuvat enemmän koneella. Toisaalta ravitsemuksesta näytetään olevan kiinnostuneempia.

Kommentit (3)

1/3 |
06.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vastuu on yksilöllä, ei epäterveellisten tuotteiden tarjonnalla, mainonnalla, sijoittelulla tms., mutta myös edellä mainituissa on tapahtunut muutos.

1980-luvun ja 90-luvun alun jälkeen esim. valmiskarkkipussien koko on kasvanut valtavasti. Ennen tyypillinen grammamäärä oli muistaakseni 120 g, nykyään se on 180-200 g. Suklaalevyt olivat ennen kooltaan 170 g, nykyään 200 g.

Vierailija
2/3 |
06.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

On. Syödään liikaa. Syödään valmisruokaa aivan liikaa. Lihominen ja suolistosairaudet räjähtämässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmiset ovat kiinnostuneita mutta eivät elä ravitsemussuositusten mukaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yksi viisi