Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lohi. Graavi, kylmäsavu, lämminsavustettu pakastus?

Vierailija
20.12.2021 |

Eli vakuumipakatut lohet, graavilohi, kylmäsavulohi ja savustettulohi. Voiko näitä pakastaa vai kestääkö aattoon jääkaapissa avaamattomana. Päivämääriä ei pakkauksissa ole kun saatu kalat. Mutta tuoretta luulisi olevan.
Jos pakastaa niin omassa pakkauksessaan vai miten. Muuttuuko maku tai koostumus?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
20.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pakastatte pakkauksessa, niin muistakaahan avata pakkaus kun sulatatte kalan, muuten vaarana on botulismi.

Vierailija
2/5 |
20.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa ainakin kylmäsavulohen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
20.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jättäisin tänä jouluna tyystin ostamatta, niissä on aina vähän pöpöjä, eikä tee hyvää immuunipuolustukselle hoidella samanaikaisesti monia. 

Vierailija
4/5 |
20.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen graavia ja savulohta omissa pakkauksissaan pakastanut. Olleet jäässä ainakin 2 viikkoa. Graavi kuin tuore, maku ei muutu, mutta savulohi mielestäni jotenkin kostunutta, ihan hivenen vain.

Vierailija
5/5 |
20.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakkaseen vaan. Hyvin säilyy sillä tavalla.

Eihän ylimääräinen pakastus ja sulatus ikinä hyvää, mutta ihan hyvää silti. Lähes tuoretta vastaavana pysyy.