Lohi. Graavi, kylmäsavu, lämminsavustettu pakastus?
Eli vakuumipakatut lohet, graavilohi, kylmäsavulohi ja savustettulohi. Voiko näitä pakastaa vai kestääkö aattoon jääkaapissa avaamattomana. Päivämääriä ei pakkauksissa ole kun saatu kalat. Mutta tuoretta luulisi olevan.
Jos pakastaa niin omassa pakkauksessaan vai miten. Muuttuuko maku tai koostumus?
Kommentit (5)
Voi pakastaa ainakin kylmäsavulohen.
Jättäisin tänä jouluna tyystin ostamatta, niissä on aina vähän pöpöjä, eikä tee hyvää immuunipuolustukselle hoidella samanaikaisesti monia.
Olen graavia ja savulohta omissa pakkauksissaan pakastanut. Olleet jäässä ainakin 2 viikkoa. Graavi kuin tuore, maku ei muutu, mutta savulohi mielestäni jotenkin kostunutta, ihan hivenen vain.
Pakkaseen vaan. Hyvin säilyy sillä tavalla.
Eihän ylimääräinen pakastus ja sulatus ikinä hyvää, mutta ihan hyvää silti. Lähes tuoretta vastaavana pysyy.
Jos pakastatte pakkauksessa, niin muistakaahan avata pakkaus kun sulatatte kalan, muuten vaarana on botulismi.