Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

On se kumma että itse tehty kunnon makaroonilaatikko ei maistu miltään vasta kuin 2 päivää valtmistamisen jälkeen...

Vierailija
13.12.2021 |

Vasta 2 päivää valmistamisen jälkeen tulee laatikkoon se oikea maku... Ja tämä on kyllä monta kertaa kokeiltu. Ja raaka-aineet olleet aina ihan priimaa.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
13.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makuasioita nämä. Omasta mielestä kaikki ruoka on parasta vasta valmistettuna.

Vierailija
2/9 |
13.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maut korostuvat levättyään. Pataruoat, keitot ja monet muut ovat parasta seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Meillä esim. sunnuntain lohisoppa tehdään jo lauantaina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
13.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taitaa joku bakteeri tau hiiva tehdä ruoastasi maukasta, ymmärtäisin kyllä seuraavana päivänä makujen parantuneen, mutta kolmantena päivänä on kyllä joku hiiva tai maitohappobakteeri päässyt jo sen verran lisääntymään, että tuo jo hiukka makuja.

Vierailija
4/9 |
13.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää antaa tekeytyä yön yli jääkaapissa ennen paistamista.

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005587091.html

Vierailija
5/9 |
13.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mummoni makaroonilaatikko koskaan yön yli tekeytynyt, mutta se oli aivan taivaallisen herkullista, vesi herahtaa pelkästä makumuistosta suuhun, se oli NIIN pehmeätä, täyteläistä, maukasta...

Voisin lyödä itseäni, kun en reseptejä häneltä koskaan älynnyt kysellä, en tule ikinä saamaan esim.niin jumalaista makaroonilaatikkoa, imellettyä perunalaatikkoa ja currykastiketta kuin mitä hän teki.

T. Pohjois-Karjalasta lähtöisin

Vierailija
6/9 |
16.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ups

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
16.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä se on toisinpäin, makua on tuoreeltaan, mutta seuraavana päivänä on jotenkin laimentunut,mausteet ei enää maistu.

Vierailija
8/9 |
16.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä johtuu, että kun itse tekee makaronilaatikon, se on usein kuivahkoa, vaikka ohjeen mukaan tekee.

Mutta kun se tehdään esim. jossakin laitoskeittiössä, siitä tulee pehmeää ja maukasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
16.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän riippuu miten sen tekee. Itse kun teen makaroonilaatikon, se on herkullisimmillaan heti uunista otettuna, vähän aikaa vetäytyneenä, ja suorastaan sulaa suuhun. Kaikki, jotka ovat sitä maistaneet, ovat ihmetelleet, miten voi olla niin hyvää, ja että eivät ole koskaan syöneet yhtä herkullista makaroonilaatikkoa. Opin tekniikan äidiltäni, ja sillä on tullut jokunen treffikumppanikin hurmattua. Yhdestä tuli vaimoni. ;)

M37

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi kahdeksan