Kotipizzan gluteeniton pizza
Miten on, voiko siihen luottaa? Monessa paikassa on tosi pienet tilat, saavatko ne tehtyä erillään ja miten paistetaan? Vehnälle voimakkaasti allergisen nuoren tekisi mieli pizzaa, mutta voiko luottaa? Sen pohjan tekeminen on aika tympeää. Tai tietääkö joku, onko ne valmiit pohjat kaupassa vehnättömiä? Kotipizzan on luontaisesti gluteeniton, mutta mietityttää se valmistus. Joo, meen googletttelemaan noita valmispohjien raaka-aineita. Ei tartte tänään, vaan huomenna laskettelemaan ja siellä sitten, vaihtoehtona on omat eväät.
Kommentit (5)
Se on sellaisessa alumiinisessa piirakkavuoassa, ettei koske muihin.
tehdään erillisessä takahuoneessa ainakin siellä missä olin töissä. erilliset täytteet. mut samasta uunista se menee kun normipitsatkin. ei varsinaisesti oo kosketuksissa jauhoihin muutakuin ilmateitse ja tosiaan se uuni.
Minulle sanottiin et " periaatteessa -joo,mut ei kyl voi taata et on puhdas".En kyllä uskaltais...
[quote author="Vierailija" time="22.02.2015 klo 20:41"]
tehdään erillisessä takahuoneessa ainakin siellä missä olin töissä. erilliset täytteet. mut samasta uunista se menee kun normipitsatkin. ei varsinaisesti oo kosketuksissa jauhoihin muutakuin ilmateitse ja tosiaan se uuni.
[/quote]
Tieedä mistä tulevat, mutta ei ne niitä siellä kauli, vaan valmis paketti se on ja siihen sitten halutut jutu päälle ja samaan uuniin, vuoka pitää jauhot erillään.
Miksi et kysy sieltä pitseriasta? Kuinka monta av-palstalaista luulet yleensä olevan hengaamassa siellä keittiössä?