Kinkun jämästä iso satsi hernekeittoa pakastimeen tulevien torstaiden varalle.
Kommentit (7)
Millainen mauste on lipstikka? En ole koskaan käyttänyt. Itse käytän yön yli liotettuja herneitä, sipulia, porkkanaa, sen kinkun kuutioina, meiramia, suolaa ja sinappia.
Ei mitään muuta kuin herneitä, suolaa, sipulia ja se liha. Keitetään hiljaisella tulella yli kuusi tuntia.
[quote author="Vierailija" time="28.12.2014 klo 22:43"]
Mutta mikä on paras hernekeittoresepti?
[/quote]
Etkö ilman reseptiä pysty hernekeittoa tekemään? Voi avuttomuus :(
[quote author="Vierailija" time="29.12.2014 klo 03:22"]
[quote author="Vierailija" time="28.12.2014 klo 22:43"]
Mutta mikä on paras hernekeittoresepti?
[/quote]
Etkö ilman reseptiä pysty hernekeittoa tekemään? Voi avuttomuus :(
[/quote]Hmmm... yksinkertaisissa ruoissa yksityiskohdat ovat ratkaisevia. Niin kuin pihvissä oikea paistolämpötila ja paistoaika. Bolognesen tekee matala lämpötila, pitkä kypsennysaika ja ripaus sokeria. Jne. Kai kaikki osaa herneet liottaa ja keittää, siitä ei kuitenkaan synny hyvää hernekeittoa.
Purkkihernekeitto, Lunden ja luomu. Se on paras resepti.
Lopettakaa suomalaiset jo se hernekeiton ltkiminen. Maailmalla saa parempia ja perinteisempia herkkuja. Ps. Ilmastokin on mukavampi ja ihmiset iloisia.
Herne, sipuli, meirami, sinappi, suola ja lipstikka.