Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Unohdin laittaa sokeria graaviloheen!!

Vierailija
23.12.2014 |

Nyt vasta muistin. Ma-iltana graavasin ja huomenna syödään. Tuliko paha moka?

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se haittaa, en minäkään aina laita. Vaikuttaa vähän rakenteeseen, sokeri pehmentää. Mutta sulla on kyllä aika suolainen kala, kun on niin kauan graavautunut. Itse otan suolat pois viimeistään 24 h päästä, mut makuasia.

Vierailija
2/18 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin ohjeesta, että 2 vrk pitää graavautua!
Ensimmäistä kertaa tein.

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
23.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei haittaa sokerin puute, mutta kannattaa ottaa suolat jo pois.

Vierailija
4/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No hitto. Otan heti aamulla! Mut hyvä, jos sokerin pois jäänti ei haittaa.

Suolasin kalan noin 19 aikaan illalla joten aamuun mennessä on 1,5 vrk graavautunut. Joko sitä uskaltaa sitten jo maistaa? :)

Vierailija
5/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä suolainen kala on parempi kuin mauton, mikään ei oo yökömpää kuin huonosti suolattu lohi.

Vierailija
6/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="24.12.2014 klo 00:04"]

No hitto. Otan heti aamulla! Mut hyvä, jos sokerin pois jäänti ei haittaa. Suolasin kalan noin 19 aikaan illalla joten aamuun mennessä on 1,5 vrk graavautunut. Joko sitä uskaltaa sitten jo maistaa? :)

[/quote]

Uskaltaa varmasti. Itse suolasin tänään joskus viideltä ja huomenna syödään. Mitä aiemmin suolat "uskaltaa" ottaa pois, sitä parempaa graavilohi mielestäni on. Pehmeää ja ihanaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vau määkbn haluaisin tehö itte graailohta!

Vierailija
8/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huonosti suolattu graavilohi on ihan suolesta ja turhaa. Miehen versiointiin piti aina laittaa itse vähän suolaa päälle että maistui miltään, nyt onneksi antaa mun vääntää noi kalaruuat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me ei olla koskaan laitettu sokeria graavikaloihin. Mutta tosiaan, niin kuin joku sanoi niin kannattaa ottaa suola jo pois ettei tule liian suolainen kala.

Vierailija
10/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mua jänskättää laitoinko suolaa tasaisesti, mut kai se siitä leviää. Painokin ollut päällä j välillä käännetty. Ekaa kertaa asialla minäkin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="24.12.2014 klo 00:08"][quote author="Vierailija" time="24.12.2014 klo 00:04"]

No hitto. Otan heti aamulla! Mut hyvä, jos sokerin pois jäänti ei haittaa. Suolasin kalan noin 19 aikaan illalla joten aamuun mennessä on 1,5 vrk graavautunut. Joko sitä uskaltaa sitten jo maistaa? :)

[/quote]

Uskaltaa varmasti. Itse suolasin tänään joskus viideltä ja huomenna syödään. Mitä aiemmin suolat "uskaltaa" ottaa pois, sitä parempaa graavilohi mielestäni on. Pehmeää ja ihanaa.
[/quote]

Ja raakaa. Yök.

Vierailija
12/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos syötte huomenna, niin kokeile laittaa ripaus sokeria vielä nyt. Olisiko ihan huono idea, en tiedä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos kala jää mauttomaksi, ne voi paistaa pannulla ja syödä silleen tai tehä kiusausta jopa suolasesta kiusausta.

Vierailija
14/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siihen mitään sokeria tartte laittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei se sokeri enää mahda sitä kovettumista kumota, 13.

Vierailija
16/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikein hyvä tulee ilman sokeria. Kaksi päivää on melko sopiva aika suolata etenkin, kun leikkaa oikein ohuiksi siivuiksi. Minä usein teen niin, että graavaan kaksi samalla kertaa, toinen pakkaseen ja toinen jääkaappiin. Jääkaapissa olevan annan maustua puolitoista vuorokautta (22. illasta 24. aamupäivään). Vuoden tokavikana iltana siirrän pakkasessa olleen jääkaappiin, jolloin se on loistavana uudenvuoden herkkuna.

Vierailija
17/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paksua lohifilettä ei pysty suolaamaan liikaa kun käyttää karkeaa merisuolaa.

Vierailija
18/18 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mmmmmm listerioosi!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi yksi