Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi sipsidipin täytyy olla jääkaapissa 20 minuuttia ennen tarjoilua?

Vierailija
29.09.2021 |

Entä mitä tapahtuu jos se on siellä 10min, tai 30min?

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Räjähdys?

Vierailija
2/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

20 minuuttia on sitten tarkka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maut imeytyvät kermaviiliin paremmin.

Vierailija
4/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se maustuu. Ihan kuten monet ruuatkin maistuvat paremmilta kun saavat vähän aikaa tekeytyä eikä niitä syödä heti suoraan uunista.

Vierailija
5/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paremmalta maistuu, jos saa olla maustumassa jääkaapissa yön yli. Se 20 minuuttia on oikeasti todella vähän aikaa.

Vierailija
6/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se maustuu. Ihan kuten monet ruuatkin maistuvat paremmilta kun saavat vähän aikaa tekeytyä eikä niitä syödä heti suoraan uunista.

Ja näin. Se takia kylmässä, eträ jos sä seisotat sitä kermaviiliö vaikka kesäkuumalla turhaan siinä pyödällä voi kalsarisi olla pian ruskeassa dipissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ne kuivatut sipulin ja kasvisten yms. palaset turpoaa ja maku tulee esiin.

Vierailija
8/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta se dippi maistuu paremmalta heti ilman odottelua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä testataan teidän kiviaikavarpaiden tahdon voimaa

Vierailija
10/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fatphobiaa, sinusta yritetään tehdä väkisin anorektikkoa kun et saa lapioida dippiä suoraan kitusiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maku on jauheena ja pikku hiukkasten pitää sulaa ja turvota sinne kermaviiliin. Tämä kestää tasan 20min. Ovat laboratoriossa mitanneet.

Vierailija
12/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hetken aikalisä, jotta harkitsisit uudelleen sellaisen passkan kuin sipsien syömistä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä. Itse käytän dippipohjana Alpro Naturalia ja se on parempaa heti syötynä kuin jos jättäisi sen odottamaan jääkaappiin

Vierailija
14/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Dippailuun tarkoitettuja, maustettuja kermaviilejä saa nykyään jo valmiina.

Uusavuttomille varmaan tarkoitettu.

Vierailija
16/18 |
29.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile ja maista. Tee kaksi dippiä ja testaa miten maku eroaa.

Vierailija
17/18 |
30.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
18/18 |
21.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten toi jauhe pitää sekoittaa kermaviiliin? Jääkaapissa ja monta minuuttia sekoitetaan?