Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millaista pataa tmv käytät esim.lihapadan valmistuksessa? mitä ostan?

Vierailija
25.09.2021 |

Itseltäni löytyy peruspaistinpannuja ja kattiloita+Pyrexin vuokia ja olen tätä ennen lihat paistanut kiinni jollain paistinpannulla, mutta ehkä joku pata olisi kivempi ja sitten suoraan uuniin.
Suosituksia?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on perinteinen Crock Pot ja suosittelen sitä kyllä. Uskaltaa jättää yksin porisemaan tosin kuin uunia en itse ainakaan jättäisi päälle jos olen pois kotoa.

Vierailija
2/7 |
25.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän valurautapataa jossa emaloitu sisus. Siinä voi ruskistaa lihat, sitten muut aineet mukaan, kansi päälle ja uuniin. Sarpanevan valurautapata käytössä, mutta muitakin vastaavia on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä oli kannellinen lasivuoka uunissa missä karjalanpaistit ja lihamurekkeet. Lihamurekkeet tekee kyllä kinkkupussissa, sisään keitettyä munaa vihreitä herneitä niin ei tule sotkua uuni pysyy siistinä. Porkkana paloja mukaan. Keraamiset ja valurauta kestää tietysti pitkään.

Vierailija
4/7 |
25.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Le Creuset -pata on aivan ehdoton! Suosittelen lämpimästi!

Vierailija
5/7 |
25.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurautapata, mummulta peritty, ainakin 70 v vanha

Vierailija
6/7 |
25.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Valurautapata, mummulta peritty, ainakin 70 v vanha

Ei kovin vanha mummuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Prismaan menossa, löytyisikö sieltä mitään?

Perinteinen valurauta kai haastava hoitaa?

Ap