Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletko pakastanut luumuja ilman

Vierailija
15.09.2021 |

askorbiinihappoa? mitä vaikutti rakenteeseen ?

Kaikissa ohjeissa mitä löydän, kehoitetaan pakastamaan sokeriliemeen, jossa on askorbiinihappoa. En tahtoisi tehdä hilloa, mutta toisaalta en myöskään pilata luumuja väärin pakastamalla. Sain niin paljon luumuja, että en ehdi kaikkia syödä. Kuivaamistakin mietin mutta näyttää olevan niin pitkäkestoista, että ei oikein taida kannattaa ( sähkökin, kuitenkin maksaa)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
15.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi pakastaa sellaisenaan (ja irrottaa kivet vasta kun syö sulatettuna - tai keittämisen jälkeen erotella kivet lautasella ennen kuin tekee kiisselin.) Äiti tekee paljon kiisseliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla