Vierailija

?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Vierailija

Riippuu lääkäristä, mutta jos vointi on hyvä eikä liikatoiminnan oireita ilmene, TSH-arvoon ei pitäisi enää lääkehoidon aloituksen jälkeen tuijottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Riippuu lääkäristä, mutta jos vointi on hyvä eikä liikatoiminnan oireita ilmene, TSH-arvoon ei pitäisi enää lääkehoidon aloituksen jälkeen tuijottaa.

Varmaan vähentää, jos ilmenee ripulia? Se kun voi olla liikatoiminnan merkki? Joskin myös muut syyt tulisi tutkia

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu lääkäristä, mutta jos vointi on hyvä eikä liikatoiminnan oireita ilmene, TSH-arvoon ei pitäisi enää lääkehoidon aloituksen jälkeen tuijottaa.

Varmaan vähentää, jos ilmenee ripulia? Se kun voi olla liikatoiminnan merkki? Joskin myös muut syyt tulisi tutkia

99/100 lääkäristä vähentää, ellei alhaiseen arvoon ole jotain loogista syytä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu lääkäristä, mutta jos vointi on hyvä eikä liikatoiminnan oireita ilmene, TSH-arvoon ei pitäisi enää lääkehoidon aloituksen jälkeen tuijottaa.

Varmaan vähentää, jos ilmenee ripulia? Se kun voi olla liikatoiminnan merkki? Joskin myös muut syyt tulisi tutkia

99/100 lääkäristä vähentää, ellei alhaiseen arvoon ole jotain loogista syytä.


Pitäisikö itse vähentää ennen kuin puhuu lääkärin kanssa? Tuntuu tympeältä odottaa muutama viikko

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu lääkäristä, mutta jos vointi on hyvä eikä liikatoiminnan oireita ilmene, TSH-arvoon ei pitäisi enää lääkehoidon aloituksen jälkeen tuijottaa.

Varmaan vähentää, jos ilmenee ripulia? Se kun voi olla liikatoiminnan merkki? Joskin myös muut syyt tulisi tutkia

99/100 lääkäristä vähentää, ellei alhaiseen arvoon ole jotain loogista syytä.


Pitäisikö itse vähentää ennen kuin puhuu lääkärin kanssa? Tuntuu tympeältä odottaa muutama viikko

Älä vähennä, jos et ole täysin varma että oireet johtuvat liian suuresta annoksesta.

Vierailija

Mulla on 0.01 eikä vähennetä koska t4v kuitenkin vain 15. Heti nousee jos vähennetään, eikä ole liikatoiminnan oireita.

Vierailija

En usko mutta voi vähentääkin. Kysy toisenkin mielipidettä jos eka ei tunnu oireisiin nähden sopivalta. Se auttoi mulla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla