Vierailija

Jos lapsella ei ole omia pankkitunnuksia, ei rokotustodistusta saa ulos omakannasta mitenkään. Vanhempien omakannassa näkyvät vain pikkulasten tulokset. Terveyskeskuksesta taas ei voi saada välttämättä sellaista paperia, joka kelpaisi ulkomailla.

Tämäkin asia on hoitamatta lomien takia...

  • ylös 3
  • alas 8

Kommentit (13)

Vierailija

Niin tämä olikin yksi syy miksi lapsille on meillä pankkitunnukset hankittu. Ei kaikkea tarvitse jonkun muun hoitaa ja järjestää vaan ihan itsekkin voi asialle jotain tehdä. Esim S-pankkiin voit sen tilin ja pankkitunnukset lapselle avata ilman kuluja (ainakin jos itse on asiakas en ole varma muista).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Eikö lapsi / nuori voi antaa puolesta-asiointiluvan? Eli teini ilmoittaa kouluterkalle, että vanhemmalle saa antaa näkyvyyden hänen tietoihinsa. Jos tätä ei halua tehdä, niin sitten pitäisi varmaan hankkia ne pankkitunnarit.

Vierailija

Piti oikein katsoa millaisia ikärajoilla noita pankkitunnuksia saa ja on tosiaan hajontaa. Osa pankeista antaa tunnukset vasta 15-vuotiaille osa 12 ja osalla vaikka vastasyntyneelle.

Ihan vinkkinä ainakin nordea oli sellainen, jossa vanhemmat päättävät eikä ikärajaa ole ollenkaan.

Vierailija

Nyt vasta luin tuon lehtijutun. En jotenkin ollenkaan edes ajatellut että joku voisi suunnitella matkaa syyslomalle. Eihän siinä ole mitään järkeä! Ensi kesää minä mietin. Jos syyslomaa harkitsee niin on jo kiire niiden pankkitunnusten kanssa.

Vierailija

Jossain sanottiin, että terkkarissa voivat tulostaa todistuksen.
Luulisi onnistuvan asiointiluukulla, tuohon hommaan ei hoitajaa tarvita.
Sitten varmuuden vuoksi kopioita vaikka kirjastossa paperista, että on varalla muutama kappale, jos reissussa ryttääntyy.

Vierailija

S-pankki ei joitakin vuosia sitten antanut nettipankkitunnuksia ennen kuin vasta 18-vuotiaana. Pankkitili sai kuitenkin olla jo paljon aikaisemmin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla