Kumpi pelti pannukakulle? Apua
Uudessa uunissa on 2 peltiä, lähes samanlaisia mutta toinen hieman syvempi ja pari senttiä pienempi, viisto reuna. Mistä sen nyt voi tietää kumpi näistä on tarkotettu pannukakulle? Ennen oli selvä, toinen pelti oli reunaton, pullille, toinen reunallinen pannarille. Samahan se on, mutta haluan nyt varmuudella tietää. Neuvokaa. Rosenlew malli
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
No se syvempi tietysti.
En tiiä, miks tommonen viisto sivureuna, ja mihon tarkotukseen?
Meneekö pilalle jos paistaa siinä matalammassa?
Syvempi on uunipannu ja matalampi uunipelti. Pannari tehdään uunipannulla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No se syvempi tietysti.
En tiiä, miks tommonen viisto sivureuna, ja mihon tarkotukseen?
Meneekö pilalle jos paistaa siinä matalammassa?
Joo ja uuninpeltilaki vuodelta 1965 kieltää sen!
Voit paistaa vaikka molemmissa. Ei se pelti ratkaise meneekö pilalle. Jos on korkeammat reunat niin ei sitten valu. Testaa vaikka vedellä kumpi parempi.
viistoreunan tarkoituksena on helpottaa valmiin tuotteen vetämistä pannulta tasolle leivinpaperin avulla
No se syvempi tietysti.