Söisittekö 2 vuotta vanhoja mustikkoja?
Kommentit (17)
Helposti, oon syöny jopa 10 vuotta vanhojakin.
Jos ovat koko ajan olleet jäisenä, niin mikä ettei. Kyllä niistä ihan hyvää piirakkaa tai soppaa tulee. Kaupallisilla pakasteilla on jopa pidempi käyttöaika.
Vierailija kirjoitti:
Helposti, oon syöny jopa 10 vuotta vanhojakin.
Samoin minä. Oli kyllä vahinko. Tein niistä piirakan ja vasta jälkikäteen huomasin, että olin laittanut rasian kanteen tarran missä vuosiluku 2010.
No hyvää oli ja kaikki meni.
Olen syönyt ainakin 8 vuotta vanhoja mansikkoja. Myös vanhoja puolukkoja. Ei ongelmia.
Mitä ovat mustikot? Jos jotain lihaa, en söisi
Vatukkoja en söisi, kun menevät jo vuodessa huonoksi pakkasessa.
Se on mustikoita, ei mustikkoja. Enkä söisi.
Oon syönyt myös 2 vuotta vanhoja mansikkoja ja puolukkoja.
First World Problem
Kyllä meillä Suomessa menee oikeesti hyvin jos tällaiset asiat pohditaan… jesus!
Ilman muuta , mutta on hyvä keittää tai uunissa piirakkana valmista.
Entä sienet , minulla on monta vuotta vanhoja suppilovahveroita, olen en pannulla aikoinaan haihduttanut nesteestä? Olen niistä tehnyt keittoa.
Kaikki käy, mutta kuumennettuna. Muuten saattaa olla toukan munia, jotka säilyvät kauan.
Mustikkata ja puolukkata ja vadelmata ja mustikkoja, miltä murrealueelta nämä ovat?
Vierailija kirjoitti:
First World Problem
Kyllä meillä Suomessa menee oikeesti hyvin jos tällaiset asiat pohditaan… jesus!
No kyllä luulisi kiinnostavan kun ulkomaisissa pakastetuissa marjoissa saattaa olla matoja ja ripulia aiheuttavia bakteereja. Pakkaukset eivät ole ilmatiiviitä, vaan niitä pahvipakkauksia, joita luonnonsuojelijat pakottavat käyttämään.
Ei ole tarvis syödä noin vanhoja, kun mökin lähimetsässä on mustikoita enemmän, kuin tarpeeksi.
juu