Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten siman käymisen näkee?

Vierailija
26.04.2021 |

Olen tehnyt simaa monta kertaa. Joskus on jäänyt vähän hiilihapottomaksi ja nyt pelkään samaa. Laitoin vuorokauden jälkeen jääkaappiin pulloihin, avaimen korkit kerran päivässä, korkin alla kelmu suojana, ettei paine pääse pakkautumaan mutta sieltä ei oikein tule painetta. Menikö metsään koko homma? Olleet jääkaapissa nyt pian 3 vrk. Osassa rusinat noussu.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
26.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina samat kyselyt. Kun rusinat nousee pintaa, on valmista. Ei mitään väliavailuja ja muuta ihmettä. Mulla on aina onnistunut kun olen ohjeen mukaan tehnyt.

Vierailija
2/2 |
26.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin ja huoneen lämmössä 3 vrk, jääkaapissa kestää viikon...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi kaksi