Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä löytyi broilerin jauhelihasta?

Vierailija
18.04.2021 |

Valkoisia, ohuita "luiruja". Puolipehmeitä, ei siis kovia muttei pehmeitäkään. Ovatko jännettä? Voiko käyttää silti? 🤔

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
18.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itselläni oli luunpaloja joskus ja en ole sen jälkeen ostanut. Muutenkaan en tykännyt koko jauhelihasta

Vierailija
2/5 |
18.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sidekudosta, kaikessa jauhelihassa on

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
18.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi hemmetti, kuka sitä haluaa syödä... Yäk

Vierailija
4/5 |
18.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän sinne jauhenlihaan kaikki mahdollinen tungetaan. 

Porukka selittää jostain että koko eläin kuuluukin käyttää ja se on luonnollista esi-isiemme hengessä. No ei ne inuiititkaan niitä sulenpätkiä ja jänteitä syöneet, ei ne niin tyhmiä olleet. Niistä tehtiin kortsuja ja pulkannaruja. 

Vierailija
5/5 |
18.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllähän sinne jauhenlihaan kaikki mahdollinen tungetaan. 

Porukka selittää jostain että koko eläin kuuluukin käyttää ja se on luonnollista esi-isiemme hengessä. No ei ne inuiititkaan niitä sulenpätkiä ja jänteitä syöneet, ei ne niin tyhmiä olleet. Niistä tehtiin kortsuja ja pulkannaruja. 

Ite syön mielellään. Edullista kollageenia. Ei tarvi ostaa luontaistuotekaupoista kalliilla hinnalla pikkupurkissa samaa tavaraa.