Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kiertoilmauuni! Miksi mikään ei onnistu siinä?

Vierailija
19.03.2021 |

Laitan aina lämpötilan 25 astetta pienemmälle kuin perinteisen uunin ohjeissa tai käytän pakkauksessa olevaa ohjelämpötilaa kiertoilmauuneille. Silti, aina, ruoka palaa ja jää raa´aksi, samaan aikaan! Nyt yritin tehdä mustikkapiirakkaa ja laitoin lämpötilaa 50 astetta pienemmälle kuin ohjeessa ja silti se stana paloi ja jäi raa aksi keskeltä. Mitä mä teen väärin? Miksi tuon kanssa ei mikään onnistu?????
Ruuasta tulee kuivaa ja kovaa, leivonnaiset palaa ja jää raaoiksi. Ihan tyhmä laite koko uuni.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
19.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sinulla kiertoilmauuniin oikea pelti? Sen uunin takaosaan menevän reunan pitää olla loivasti kallistettu, jotta ilma ohjautuu siihen piirakkaasi. Toinen vaihtoehto on, että uunisi termostaatti on rikki.

Vierailija
2/8 |
19.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo on aivan uusi uuni ja pellit on niitä, jotka tuli sen mukana. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
19.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mietin ihan samaa! Uusi uuni, joka paistaa epätasaisesti ja juurikin kuvailemallasi tavalla. Raivostuttavaa!

Vierailija
4/8 |
19.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata ostaa aina sitä huuhaa-merkiin hinnat alkaen mallia.

Vierailija
5/8 |
19.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta kiertoilma sopii ainoastaan ranskalaisille perunoille tms. Leivonnaisten, laatikkoruokien valmistamiseen käytän ihan normaalia ylä- ja alalämpöä. Pärjään oikein hyvin ilman kiertoilmaa vaikka se uunissani onkin. Turhake minusta, mutta olenkin jo vanha eikä ruuanlaittoa aloittaessani 80-luvulla uuneissa kiertoilmaa ollut niin en koskaan oppinut sitä käyttämään.

Vierailija
6/8 |
19.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän nyt toki mitään piirakkaa paisteta kieroilmalla! Esilämmitä se uuni vaikka kierrolla, sitten puhallus pois ja leivonnaiset uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
19.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käytän kiertoilmaa ranskalaisiin ja pizzatoimintoa pizzaan, siinä kiertoilma toimii hyvin. Kaiken muun paistan tasalämmössä. Mies on jostain syystä sitä mieltä, että kiertoilmaa pitäisi käyttää kaikkeen, kun sellainen on. Joskus meinaa mennä silmät ristiin, kun toinen kakkua mussuttaessaan kyselee, että paistoitko kiertoilmalla.

Vierailija
8/8 |
19.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eihän nyt toki mitään piirakkaa paisteta kieroilmalla! Esilämmitä se uuni vaikka kierrolla, sitten puhallus pois ja leivonnaiset uuniin.

Näin. Se puhallin lämmittää lähinnä pintaa, joten soveltuu vain ohkaisille aineksille, ranskalaisille, pitsalle yms.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän yksi