Kun keitätte kananmunia
Ja niitä joskus poksahtelee kattilassa sellaiseksi limaiseksi möykyksi, voitteko syödä ne vai pidättekö iljettävinä että joutuu heittää roskiin?
Kommentit (9)
Syön sen kuoren sisällä olevan, mutta keitinvedestä ongitut kikkareet annan koiralle. Mutta nyt, kun olen alkanut laittaa munat lämpimään veteen, niitä on hajoillut vähemmän. Mä säilytän munia kuiva-ainekaapissa, mutta siellä on aika kylmä.
Käytän munankeitintä, joten ei käy koskaan noin
Vierailija kirjoitti:
Ei poksahtele jos osaa keittää. Mene kokkikouluun.
Kysyikö ap osaatko keittää munasi ja että missä oppisi keittämään niitä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei poksahtele jos osaa keittää. Mene kokkikouluun.
Kysyikö ap osaatko keittää munasi ja että missä oppisi keittämään niitä?
Kysyikö kukaan sinulta mitään?
Laitan keitinveteen suolaa. Ei poksahtele enää.
Vierailija kirjoitti:
Airfryer kehiin vaan.
Pitäisi vaan saada teline, joka pitäisi ne pystyssä. Lappeellaan niistä tulee toispuoleisia, vaikka kovettuvatkin.
Keitän uppomunia, joten se koko kananmuna on sellainen klöntti siellä vedessä. Tietenkin syön sen. Miksi muuten edes keittäisin niitä?
Ei poksahtele jos osaa keittää. Mene kokkikouluun.