Lue keskustelun säännöt.
Mitä ruokia teette etäkoululaisille ja itsellenne kotikonttorille?
Kommentit (3)
Yleensä ihan peruskotiruokaa. Joskus on tuhdimpi salaatti tai hyödynnetään puolivalmisteita.
Pääasiassa ruoka on tehty etukäteen mutta jokin kasvissosekeitto on helppo tehdä töiden ohessakin. Kuorii ja pilkkoo vain kasvikset kattilaan etukäteen ja käy laittamassa liedelle puolisen tuntia ennen lounasta. Sitten vain nopea soseutus ja maisto. Kala taas paistetaan juuri ennen syömistä, kun siinä ei mene kuin hetki.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Teen vain kerran päivässä ruokaa eli töiden jälkeen. Teen siis samalle päivälle päivällisen sekä seuraavalle päivälle jonkun salaatin ja jonkun keiton. Aamiaista ja välipalaa kumpikin osaa ottaa itse jääkaapista.
Syödään usein vaan kevyt lounas, ja lämmin ruoka vasta illalla.
Eli se voi olla vain leipääkin. Mut pidän jääkaapissa ”lounasrouskuja” eli rasioita, joissa on valmiiksi kuorittuja ja paloiteltuja porkkanoita/lanttuja/muita juureksia ja omenaa tai appelsiina tai muuta, pähkönöitä, juustonpaloja tai raejuustoa, suolakurkkua tai kapriksia, jne. Nämä on käteviä jos on tosi kiire, koska näitä voi yleensä syödä myös työn lomassa, ihan hirveässä hätätilasa video päälläkin. Ja jos se ei tule syötyä lounaalla, sen voi syödä iltapalana.
Jos on aikaa, teen jotain kasviskeittoa tai tomaattikeittoa (molempia voi halutessaan tuhdistaa juustolla, matkaravuilla, savukalalla tai savulihalla, mutta ite harrastan papuja, herneitä ja linssejä).
Jos on jäljellä tähtietä eiliseltä, lämmitetään niitä.