Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Maissijauhot?

Vierailija
22.02.2021 |

Ostin kokeeksi pussillisen maissijauhoja, ja puurojen ystävänä tekaisin siitä puuron ohjeen mukaan. Samettinen pehmeä puuro - ja kauhean makuinen! Kuin muovia söisi ja jälkimaku on kitkerä.
Mitä siitä voisi tehdä, että olisi hyvää?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis maissijauhosta, ei puurosta. Puuro menee kun panee tarpeeksi hilloa päälle.

Vierailija
2/5 |
22.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytät sitä samoin kuin vehnäjauhoja ei se ole puuroa ehkä velli. Teet kastikkeen vaikka nakkikastikkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika karkeaa se on kyllä vehnäjauhoksi, mutta täytyy kokeilla. Jotain ohjeita löytyy netistä, mutta jos ovat yhtä "hyviä" kuin se puuro-ohje, niin ei kiitos. Mahtaako tuo kitkeryys tulla läpi leivissä?

Vierailija
4/5 |
22.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse käytän maissijauhoja lähinnä vain gluteenittomaan leipään ja siinäkin vain pienenä osana jauhoja juuri sen takia että en tykkää sen mausta mutta siinä se minusta on ok.

Vierailija
5/5 |
22.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

4 jatkaa siis voit toki käyttää tuon jauhon vaikka sämpylöihin, rieskaan tai mitä nyt ikinä tapaatkaan leipoa. Käytät tavallista ohjettasi ja vaihdat vaikka desin normijauhoistasi maissijauhoihin.

Meillä yksi lapsista syö kyllä maissijauhoihin tehtyä marjapuuroa. Eli itse olen keittänyt omenamehusta ja maissisuurimoista vispipuuron. Mutta yhtälailla voit koittaa keittää esim puolukasta ja maissijauhoista puuron ja vispata sen kylmänä halutessasi. Eli valitse voimakkaan makuinen mehu joka peittää maissin makua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi yhdeksän