Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miksi lihapullat jäävät liian löysiksi?

Vierailija
07.08.2006 |

Miksi lihapullani lätsähtävät uunissa ruman muotoiseksi? mitä teen väärin?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
07.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

400 g paistijauhelihaa, 2 dl kevytkermaa, 1 dl korppujauhoja, 1 muna, suolaa valkopippuria



ap

Vierailija
2/4 |
07.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä laittaisin tuota nestettä ja korppujauhojakin vähemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
07.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä sipuli ?



Liuota lihaliemikuutioita 1-2

lisää paprikajauhetta



Turvota korppujauhot nesteessä ensimmäiseksi (niiden määrä ok) ja sitten lisää liha, kuullotettu jäähdytetty sipuli, mausteet ja muna . Sekoita tasaiseksi

Vierailija
4/4 |
07.08.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

turvota korppujauhot n. 10 minuuttia kananmunassa ja sen jälkeen lisää kuullotettu sipuli /sipulijauhe ja jauheliha.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan yhdeksän