Lue keskustelun säännöt.
miksi lihapullat jäävät liian löysiksi?
07.08.2006 |
Miksi lihapullani lätsähtävät uunissa ruman muotoiseksi? mitä teen väärin?
Kommentit (4)
Ehkä laittaisin tuota nestettä ja korppujauhojakin vähemmän.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Missä sipuli ?
Liuota lihaliemikuutioita 1-2
lisää paprikajauhetta
Turvota korppujauhot nesteessä ensimmäiseksi (niiden määrä ok) ja sitten lisää liha, kuullotettu jäähdytetty sipuli, mausteet ja muna . Sekoita tasaiseksi
turvota korppujauhot n. 10 minuuttia kananmunassa ja sen jälkeen lisää kuullotettu sipuli /sipulijauhe ja jauheliha.
400 g paistijauhelihaa, 2 dl kevytkermaa, 1 dl korppujauhoja, 1 muna, suolaa valkopippuria
ap