Käytätkö koskaan valmisruokia varsinaisen ruoan pohjana?
Mä tein tänään niin, että käytin keittopohjana kaupan valmista tomaatti-vuohenjuustokeittoa, johon lisäsin itse silputtuja vihreitä papuja, paistettua tofua ja maissia. Yksi ekstrapurkki tomaattimurskaa. Hyvää on :)
Laita omat parhaat ideasi! Olen myös "jatkanut" valmista sienikeittoa kermalla, lisäsienillä ja vähän eri mausteilla.
Kommentit (3)
Niistä keitoista saa hyvän bolognesekastikkeen. Toimii myös pizzan kastikkeena. Italiapatoja jatkan usein jauhelihan lisäksi kasviksilla, pavuilla tms.
Käytän. Makaronilaatikkoon, jonka olen ostanut punalappuisena jollain eurolla, paistan naudanjauhelihaa ja silputtua sipulia. En syö itse pastaa, joten miehelle laitan näin. Tomaatteja, salaattia yms. tarjolle myös, ihan terveellistä ruokaa.
Joskus ostan valmiin 'kala muusilla+kastike' -valmisruuan ja lisään esim. eiliseltä jääneet paistetut silakat vaan mukaan annokseen. Tuosta yhdestä riittää kahdelle lounaaksi.
Ja on muitakin.
Sekoittelen hedelmä pilttiä maustamattomaan rahkaan.