Help, onko kukaan tehnyt täysjyväriisiä pannulla, pehmeneekö?
Meillä on induktioliesi ja tuo kattila ei ollut moiselle soveltuva joten hätäpäissäni heitin riisin pannulle kanan ja kastikkeen sekaan😁. Tuleeko tästä sopasta mitään?
Kommentit (16)
Tulee kun annat tarpeeksi kauan hautua.
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Vierailija kirjoitti:
Kyllä se aikanaan kypsyy, kunhan on tarpeeksi nestettä. Toivottavasti muut raaka-aineet ei ylikypsy sillä välin.
No siellä on kanaa, vuohenjuustoa ja paholaisenhilloa. Itse tottunut ysärilevyyn. Muutettiin vasta ja nyt pitänyt harjoitella uutta tekniikkaa😁. -Ap
Vierailija kirjoitti:
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Vesi ei ehkä ole paras neste, saattaa tulla laimean makuista. Tarkista maku lopuksi ja mausta häikäilemättä.
Kyllä siitä hyvä tulee.
Vierailija kirjoitti:
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Tyypillinen veden määrä riisiä keitettäessähän on pyöreästi kaksi kertaa riisin määrä. Miksi laitoit kaiken sekaisin tuossa vaiheessa? Varsinkin, jos kanat oli jo kypsiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Vesi ei ehkä ole paras neste, saattaa tulla laimean makuista. Tarkista maku lopuksi ja mausta häikäilemättä.
Kyllä siitä hyvä tulee.
Kiitos😊. Mikähän on teidän mielestä sopiva lämpötila sitten? Tällä hetkellä 4:lla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Vesi ei ehkä ole paras neste, saattaa tulla laimean makuista. Tarkista maku lopuksi ja mausta häikäilemättä.
Kyllä siitä hyvä tulee.
Tuskinpa ap:n kastike on mitään valkokastiketta tai kanat maustamattomia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Vesi ei ehkä ole paras neste, saattaa tulla laimean makuista. Tarkista maku lopuksi ja mausta häikäilemättä.
Kyllä siitä hyvä tulee.
Kiitos😊. Mikähän on teidän mielestä sopiva lämpötila sitten? Tällä hetkellä 4:lla.
No mikä sen lämpötila sillä 4:lla sitten on?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Tyypillinen veden määrä riisiä keitettäessähän on pyöreästi kaksi kertaa riisin määrä. Miksi laitoit kaiken sekaisin tuossa vaiheessa? Varsinkin, jos kanat oli jo kypsiä.
Koska en halunnut heittää poiskaan enkä väsyneenä töiden jälkeen tajunnut että se ei ole induktiokattila. Ajattelin että kyllähän risottokin tehdään pannulla😁että tästäkin hyvällä säkällä voisi tulla jotain.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Vesi ei ehkä ole paras neste, saattaa tulla laimean makuista. Tarkista maku lopuksi ja mausta häikäilemättä.
Kyllä siitä hyvä tulee.
Kiitos😊. Mikähän on teidän mielestä sopiva lämpötila sitten? Tällä hetkellä 4:lla.
No mikä sen lämpötila sillä 4:lla sitten on?
Ei tuo niin hieno vekotin ole että näyttäisi lämpötilan 4:lla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Tyypillinen veden määrä riisiä keitettäessähän on pyöreästi kaksi kertaa riisin määrä. Miksi laitoit kaiken sekaisin tuossa vaiheessa? Varsinkin, jos kanat oli jo kypsiä.
Koska en halunnut heittää poiskaan enkä väsyneenä töiden jälkeen tajunnut että se ei ole induktiokattila. Ajattelin että kyllähän risottokin tehdään pannulla😁että tästäkin hyvällä säkällä voisi tulla jotain.
Kyllä siitä varmaan syömäkelpoista tulee, älä huolestu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ja lisäsin reilusti vettä tuon kastikkeen lisäksi ja toivon parasta. Jos kellään on kokemusta niin please auttakaa😊
Vesi ei ehkä ole paras neste, saattaa tulla laimean makuista. Tarkista maku lopuksi ja mausta häikäilemättä.
Kyllä siitä hyvä tulee.
Kiitos😊. Mikähän on teidän mielestä sopiva lämpötila sitten? Tällä hetkellä 4:lla.
No mikä sen lämpötila sillä 4:lla sitten on?
Ei tuo niin hieno vekotin ole että näyttäisi lämpötilan 4:lla.
Oletko kuullut lämpömittareista? Täytyyhän sinulla olla jokin mittari, kun kysyt, mikä olisi sopiva lämpötila. Liesien asetuksista ei voi kukaan antaa mitään hyvää neuvoa, koska kaikki liedet ovat erilaisia. Sellainen on sopiva teho, jolla tuollainen pata sopivasti poreilee. Riisihän muuten on tarkoitettu keitettäväksi kannen alla.
Olisit ottanut kastikkeen eri kulhoon ja keittänyt riisit pannulla. Mutta keittyy noinkin, teen usein one pot riisisekoituksia.
Tuli lopulta hyvää😊. Lisäsin chili-ja paprikajauhetta, suolaa ja makeaa chilikastiketta.Kiitti kaikille😊.-Ap
Kyllä se aikanaan kypsyy, kunhan on tarpeeksi nestettä. Toivottavasti muut raaka-aineet ei ylikypsy sillä välin.