Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Haluaisin muuttaa Lappiin ja ryhtyä ravintolayrittäjäksi
19.11.2013 |
mutta pelkään, että mulla on hieman vääristynyt käsitys siitä, voiko sellaisella tosiaan tulla toimeen. Eli onko täällä lappilaisia yrittäjiä, olisi kiva kuulla aitoja kokemuksia ja näkemyksiä.
Kommentit (2)
Ja se on sesonkityötä. Siihen pitää varautua että tili tehdään joulu-huhtikuussa. Kesällä ja syksyllä on hiljaista ja työtä pyöritetään yksin, jos silloin meinaa pitää paikan auki.
Ylläksellä ympärivuoden paikat taitavat olla ihan paikallisten pitämiä ns. velattomia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Riippuu mihin päin lappia ja millaisella konseptilla. Jos pitäjässä on jo monta samanlaista niin tuskin pärjää.